Verbinding maken met een extern bureaublad via een Router

Verbinding maken met een extern bureaublad via een Router


Netwerkbeheerders, evenals computer thuis gebruikers, kunnen profiteren van het gebruik van een extern bureaublad. Dit programma laat mensen een computer op afstand te gebruiken in een vergelijkbare interface aan degene die ze op hun normale computer gebruiken. Het verschil is dat ze op afstand toegang heeft tot bestanden en documenten die ze nodig hebben wanneer u niet achter hun computer via het Internet. Sommige instellingen worden gewijzigd op de router vereist verbinding maken met extern bureaublad door middel van een router.

Instructies

1

Open het venster "Systeemeigenschappen" voor de computer die u zal worden verbonden, op afstand. Dit kan worden geopend door te klikken op de "Start Menu," met de rechtermuisknop op "My Computer" en selecteert 'Eigenschappen'.

2

Ga naar de "Externe" tab. Zorg ervoor dat het selectievakje naast "Inschakelen van extern bureaublad op deze computer" is aangevinkt.

3

Alle gebruikers waarnaar u gemachtigd bent om te verbinden met de computer op afstand aan de lijst met externe bureaubladgebruikers toevoegen. Klik op "OK" om de instellingen opslaan en sluit het venster.

4

Open "Control Panel" en ga naar de instellingspagina van netwerkadapter. Stel de netwerkadapter die verbinding de computer met het Internet moet een statisch IP-adres, door met de rechtermuisknop op en eigenschappen te selecteren.

5

Klik op "4 TCP/IP (Internet Protocol)" en selecteer "Eigenschappen." Klik op de knop naast 'Gebruik dit adres'. Een beschikbaar IP-adres gebruiken en de gateway en de DNS ingesteld op IP-adres van de router. Klik op "OK" in het geopende venster op te slaan.

6

Open uw internetbrowser en typ het IP-adres van uw router. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de configuratiepagina.

7

Zoek de pagina voor het instellen van port forwarding/port triggering. Maak een nieuwe poort forwarding gebeurtenis voor het nummer van de poort 3389, de poort die door Extern bureaublad gebruikt. Het IP-adres ingesteld op hetzelfde adres die u voor de computer instellen.

8

Record het externe IP-adres van de router. Geef dit adres in het programma van de extern-bureaubladclient op een tweede computer. Klik op "Connect" en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor een account met machtigingen te verbinden wanneer daarom wordt gevraagd.