Verbinding maken met Backup Exec voor Windows Servers externe Agent

Met de Symantec Backup Exec-applicatie geïnstalleerd op uw computer, kunt u geplande back-ups van alle gegevens opgeslagen op uw systeem. Als beheerder van een groep computers die zijn verbonden met een server, kunt u de externe Backup Exec-Agent voor de computer met behulp van de Windows-server. De externe Agent-service kunt u op afstand beheren van updates van clientcomputers met behulp van één host-computer.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop van de deskop en klik vervolgens op de optie "Alle programma's". Selecteer de optie "Backup Exec" uit de lijst met programma's.

2

Klik op de optie "Tools" menu van de bovenste werkbalk en klik vervolgens op de optie "Serienummers en of hulpmiddelen van de installatie".

3

Selecteer de optie "Installeren agenten en Media Servers op andere Servers" en klik vervolgens op de "Next" knop vanuit het welkomstscherm.

4

Klik op de "Lokale installeren" en "Remote Install" opties. Klik op de knop "Volgende" en voer het serienummer voor de externe Agent-service. Klik op de knop "Toevoegen" en klik nogmaals op de knop "Volgende".

5

Klik de "Next" knop van de lokale kenmerken van Backup Exec-pagina en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de optie 'Windows Agent/optie Computers'.

6

Klik op de optie "Remote Computer toevoegen" en selecteer de naam van uw Windowsserver. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord, en klik vervolgens op de knop "OK".

7

Selecteer de optie "Remote Agent voor Windows Server" en klik vervolgens op de optie 'Deze functie zal worden geïnstalleerd op de harddrive van xxx'.

8

Klik de "Next" knop van de summier venster en klik nogmaals op de knop "Volgende". Klik op de knop 'Voltooien', en de externe Backup Exec-Agent is verbonden met uw Windowsserver.