Veiligheid richtsnoer voor Jailbroken iPhoneAls u ontsnapping uit de gevangenis uw iPhone, verwijdert u de meeste van de Apple biedt bescherming tegen hackers en malware in de vermomming van apps of firmware-updates. De beveiliging van uw apparaat wordt het uw verantwoordelijkheid. Als u een jailbroken iPhone, of denken over het jailbreaking van uw apparaat, zijn er enkele veiligheidsrichtlijnen die moet u in gedachten houden.

Secure Shell achterdeur

De Secure Shell is een interface waarmee gebruikers toegang krijgen tot hun computers op afstand en veilig. Wanneer je een jailbroken iPhone hebt, wordt een onmiddellijk gevaar voor de veiligheid. Nadat de iPhone jailbroken is, de SSH-poort actief is en gebruikt de iPhone standaardwachtwoord. Dus, wie dit wachtwoord online worden opgezocht en toegang hebt tot uw iPhone IP-adres kan inloggen op uw apparaat met rootprivileges te stelen van de gegevens of malware te installeren. Als u niet uw Secure Shell wachtwoord van de standaard wijzigen, dan is uw iPhone blijft kwetsbaar. IPhones die niet jailbroken vallen echter niet onder dit beveiligingslek.

Kwaadaardige programma 's

Wanneer uw iPhone is gebonden aan app van Apple, alle opgeslagen de apps die u naar uw telefoon downloaden heb via Apples screeningsproces voor malware. Als uw iPhone jailbroken is, dan heb je de mogelijkheid om direct het downloaden van apps die Apple heeft niet vooraf voor virussen. Daarom, downloaden apps buiten Apple's app store kan ervoor zorgen dat uw apparaat en persoonlijke gegevens te worden aangetast. Terwijl niet elke app ontworpen voor jailbroken iPhones schadelijke code bevat, moet u uw eigen tijd onderzoek naar de app developer's reputatie voor het downloaden van zijn app.

Jailbroken Firmware-Updates

De veiligheid en stabiliteit updates dat Apple voor iPhone steekt doen niet altijd correct geïnstalleerd wanneer u een jailbroken telefoon hebt. Als dit het geval is, dan heeft u nog met de keuzes van het blijven gebruiken van een apparaat dat beveiligingsproblemen in de systeemsoftware weten kon of het installeren van een jailbroken versie van de update die een onafhankelijke ontwikkelaar uitgebracht. Echter, in tegenstelling tot de updates die Apple steekt, je niet automatisch vertrouwen dat de onafhankelijke developer's versie van de update geen malware bevatten. Deze alternatieve updates installeren gevaar daarom uw apparaat.

Omkering van de ontsnapping uit de gevangenis

Als u besluit dat het hebben van een iPhone jailbroken gewoon is te riskant, dan kunt u ongedaan maken de ontsnapping uit de gevangenis op elk gewenst moment. De iPhone op de computer aansluit en open iTunes. Selecteer uw iPhone uit apparaten die worden weergegeven in de linkerkolom van iTunes en klik op de knop "Terugzetten". Volg de aanwijzingen op het scherm, met inbegrip van die voor de back-up van de persoonlijke gegevens op uw apparaat, en iTunes zal uw iPhone te herstellen naar de fabrieksinstellingen.