Upgrades van Internet Explorer voor Windows XP

Upgrades van Internet Explorer voor Windows XP


Het besturingssysteem Microsoft Windows XP wordt geleverd met Internet Explorer versie 6 opgenomen. Microsoft introduceerde het besturingssysteem en de browser in 2001. Internet Explorer 6 inbegrepen functies die verbeterd privacy en veiligheid voor de gebruikers, als gevolg van het toenemende gebruik van e-commerce. Microsoft geproduceerd twee bijgewerkte versies van de Internet Explorer-browser door 2010, met elke versie met een ander accent.

Internet Explorer 7

Internet Explorer 7, die verplicht is de gebruikers van Vensters XP Service Pack 2 te installeren, was de eerste full-release-upgrade naar Internet Explorer in Windows XP beschikbaar. Internet Explorer 7 verleend gepubliceerd in mei 2008, verbeterde steun voor webstandaards, met het doel van het toestaan van gebruikers om minder problemen surfen op het Internet. IE7 ook toegevoegd browsen met tabbladen, een functie die gebruikers toestaat om meerdere websites openen zonder meerdere exemplaren van de browser zelf open. IE7 opgenomen technische verbeteringen en fixes voor bugs die in Internet Explorer 6, alsmede een verbeterde zoekfunctie aanwezig was geweest.

Internet Explorer 8

Terwijl de focus van Internet Explorer 7 was het verbeteren van de gebruiker web het doorbladeren ervaring, wordt Internet Explorer 8 gericht op veiligheid ten opzichte van eerdere versies te upgraden. Internet Explorer 8 is compatibel met Service Pack 2 en Service Pack 3 voor Windows XP, inclusief de 64-bits editie van Windows XP Professional. Nieuwe beveiligingsfuncties in de browser opgenomen InPrivate-Filtering, die gebruikers toestaat om de gegevens beperken die websites verzamelen over hen, en het SmartScreen-Filter, waarmee u websites bekend een beveiligingsrisico vormen voor kijkers. Internet Explorer 8 verstrekt ook een compatibiliteitsmodus waarmee gebruikers naar websites die zijn ontworpen om te werken met eerdere versies van Internet Explorer beter te bekijken en die daarom deed niet correct weergegeven in versie 8.

Internet Explorer 9

In maart 2010 verklaarde Microsoft op de website Internet Explorer Test Drive dat de komende Internet Explorer 9 niet beschikbaar zouden zijn voor het testen op Windows XP. Echter, Microsoft op dat moment niet uitdrukkelijk dat versie 9 niet beschikbaar zouden voor Windows XP zijn. In plaats daarvan verklaarde Microsoft dat het te vroeg is om bepaalde aspecten van IE9 te bespreken. De nieuwe versie bevat functies die betrekking hebben op de manier waarop die de browser wordt weergegeven webpagina's, zoals voor het vliegen van de beelden en de kaart inzoomen, zodat die niet beschikbaar in eerdere versies was geweest.