Uitwijkmogelijkheid downloaden naar echte speler

Real Player is een van de vele gratis mediaspelers die worden gebruikt voor het afspelen van muziek en video's en het downloaden van muziek- en videobestanden. Het ondersteunt veel verschillende media-indelingen en is net zo gebruiksvriendelijk als het is om te installeren. Er zijn veel media speler alternatieven kunt u downloaden en installeren die overeenkomen met omhoog naar Real Player in niet alleen de eigenschappen en de functies, maar ook gebruiksgemak.

QuickTime Player

QuickTime is een vrije universele speler (PC's en Macs) die u toelaat om muziek en video's afspelen. Net als de Real Player ondersteunt het veel verschillende audio- en video formaten zoals MP3, AIFF, WAV, MP4 en MOV. Het bevat een theater van de schermvullende modus, en A / V besturingselementen die u toestaan om geluid aanpassen en de weergave-instellingen. QuickTime kunt ook kopen en downloaden van muziek- en videobestanden met behulp van iTunes, waardoor het een alternatief voor de Rhapsody music store door Real Player gebruikt voor media aankopen. QuickTime ook u kunt kijken filmtrailers.

Windows Mediaplayer

Windows Media Player is een vrije speler ontwikkeld en verkocht door Microsoft, gebruikt voor het afspelen van muziek, video's en foto's van veel verschillende formaten. Net als Real Player en QuickTime, het ondersteunt audio en video bestanden van vele verschillende formaten (WAV, MP3) en staat u aan sync muziekbestanden direct naar uw draagbare MP3-speler. Net als de andere twee spelers heeft het een media-winkel waar u kunt niet alleen bekijken en kopen van muziek- en videobestanden, maar ook afspelen aanhangwagens van aankomende films. Een nadeel voor de Windows Media Player is dat het kan alleen worden geïnstalleerd op een PC.

Winamp speler

Winamp is een ander goed alternatief voor de Real Player omdat naast het feit dat gratis, het bevat ook een scala aan functies ter versterking van het afspelen van muziek en video's. Winamp kun je veel verschillende formaten (AAC, WMA en MP3) af te spelen en vallen A / V tools om playbacks. De Winamp speler, net als de andere spelers, kunt u sync muziekbestanden en afspeellijsten rechtstreeks naar uw draagbare MP3-speler. Het heeft ook een muziekwinkel waar u kunt kopen en downloaden van mediabestanden aan uw bibliotheek. Een van de opvallende kenmerken van Winamp is dat het u toestaat om draagbare iPod-spelers beheren.

Installatie

Voordat u een van de alternatieven Real Player installeert, Controleer altijd de systeemvereisten om ervoor te zorgen dat uw computer voldoende hardware heeft voor het beheer van het geselecteerde programma. QuickTime Player, bijvoorbeeld, vereist een minimum van de snelheid van de processor van 2,0 GHz (vooral voor het afspelen van de video) en ten minste 512 MB RAM-geheugen. Winamp, aan de andere kant vereist een minimum van 128 MB RAM en 1 GHz processorsnelheid. Als uw computer voldoet aan de vereisten, navigeer naar de website van de speler u wilt en de speler op uw computer installeren.

Deskundige inzicht

Besluit op de speler te gebruiken kan soms moeilijk zijn, vooral als u gebruik wilt maken meestal de speler met een MP3-speler. Hier is een aantal eenvoudige adviezen; Als u een iPod hebt, bent u beter af te werken met QuickTime omdat het integreert met iTunes, die het standaardprogramma voor het beheer van iPod. Als u MP3-spelers zoals de Creative Zen gebruikt, kunt u uw muziek en playlists gemakkelijk met behulp van Windows Media Player. Winamp is een geschikt alternatief voor veel verschillende spelers. In tegenstelling tot Real Player maakt het beheer van de iPod als u op zoek bent naar een alternatieve manier om het beheren van uw iPod.