Uitschakelen van stijlen voor IE6

Internet Explorer 6 (IE6) was de standaardwebbrowser die is geïnstalleerd op Windows XP-besturingssystemen. Het omvat StyleSheets, componenten die deel uitmaken van de inhoud van uw browser zien er veel beter. In sommige gevallen kan u wilt uitschakelen van StyleSheets, als zij er de oorzaak van uw browser om een beetje langzaam te bewegen. Omdat StyleSheets hogere resolutie inhoud weergeven, kunnen ze vertragen browsen snelheid. U kunt uitschakelen met behulp van de Register-Editor.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu en klik op "Uitvoeren". Typ "regedit.exe" (zonder aanhalingstekens) in het vak openen en druk op "Enter" om te starten van de Register-Editor.

2

Klik op de "HKEY_CURRENT_USER"-map in het linker paneel, de "Software" map, de map 'Microsoft', de map 'Internet Explorer' en klik tot slot op de "Main"-map.

3

Dubbelklik op de tekenreekswaarde 'Use StyleSheets'. Als het er niet is, klik met de rechtermuisknop, kies "New" en klik "Tekenreekswaarde" als u wilt een nieuwe tekenreekswaarde te maken. De naam van de tekenreekswaarde 'StyleSheets' (zonder aanhalingstekens).

4

Dubbelklik op de tekenreekswaarde 'StyleSheets' u hebt gemaakt en geeft u "Nee" in het waardevak om te schakelen van StyleSheets in Internet Explorer 6.