Uitleg van selectievakje routering getallen

Als u wilt een automatische verwerken clearing house betaling online zonder schriftelijke een fysieke controleren, moet u om de begunstigde de dezelfde informatie die lijkt op een werkelijke controle. Dat omvat het nummer van het bewerkingsplan.

Identificatie

Het selectievakje routering nummer identificeert de bank zodat betaling kan worden verwerkt van de juiste betaalrekening.

Overwegingen

Sommige banken hebben meerdere bewerkingsplannummers die zijn toegewezen aan de takken die zich in bepaalde regio's bevinden.

ABA

Bewerkingsplannummers worden toegewezen door de American Bankers Association. Deze groep, die werd opgericht in 1875, brengt alle banken samen onder één netwerk.

Locatie

Van uw eigen bank bewerkingsplannummer vindt u door te kijken naar uw controles. Nummer van het bewerkingsplan is de eerste negen cijfers op de linkerbenedenhoek van de controle. U kunt ook bellen of bezoek een bankfiliaal om deze belangrijke nummer.

Fun Fact

De eerste vier cijfers in een selectievakje bewerkingsplannummer identificeert de Federal Reserve bank die de cheque afgedrukt. De volgende vier identificeren de bank, en de laatste is een checksum cijfer dat is bepaald met behulp van een speciale berekening (zie "Fascinerend" ABA bewerkingsplan nummer feiten onder "Middelen" voor een voorbeeld van de berekening).