Types van ondernemingen die profiteren kunnen van de handel op het Internet

Types van ondernemingen die profiteren kunnen van de handel op het Internet


In 2009, Amerikaanse online retail groeide 11% tot 155,2 miljard dollar bereiken en deze nummers auto-, reis- en voorschrift medicijnen categorie├źn, volgens een rapport Forrester Research uitsluiten. 2014, Amerikaanse online detailhandelsverkopen verwachting oplopen tot 248.7 miljard dollar. Toprubrieken zijn voorspelde te vertegenwoordigen van de Elektronika van de consument; consument-hardware, software en randapparatuur en kleding, schoeisel en accessoires. Vandaag, een bedrijf zonder een aanwezigheid op het Internet is zeldzaam en online handel heeft het paaien van het succes van de retail handel reuzen zoals Amazon.com en eBay.nl, beiden uitsluitend online werken.

Goederen en producten

Zowat alles dat legaal kan worden verkocht via postorder zullen profiteren van de internethandel. Producten zoals kleding, elektronica en vitaminen kunnen online tegen een lagere prijs dan de prijzen beschikbaar via winkels worden verkocht. Kleding kan worden verkocht aan consumenten die geniet van het gemak van online winkelen. Specialiteit en verzamelobjecten die niet algemeen beschikbaar in de winkels ook sterk zijn profiteren van online handel. Het gaat hierbij om items, zoals speciale hulpprogramma's, hobby artikelen en speciale auto-onderdelen.

Business to Business handel

De traditionele focus van online handel geweest retail verkoop aan consumenten. De evolutie van software kunt u nu veilig business-to-business handel. Detailhandelaren, distributeurs en groothandelaren zijn met behulp van deze Internet-gebaseerde applicaties systemen tot een fabrikant catalogi. Deze beveiligde account systemen houdt een nauwkeurig rekening van product voorraden en toestaan van bedrijven voor het verwerken van elektronische inkooporders.

Informatie dienstverleners

Abonnement gebaseerde producten zoals industrie rapporten, tijdschriften en nieuwsbrieven profiteren sterk van de aanwezigheid van een website waarmee abonnementen op online worden geplaatst met behulp van creditcards en betaalkaarten. Zelf-gepubliceerd auteurs, die moeilijker wellicht te krijgen schapruimte met boekhandels, ook profiteren van de aanwezigheid van een website waarmee online handel. Dit kan met name gunstig zijn voor print-on-demand-uitgeverij die elimineert de noodzaak voor auteurs om te voltooien hun eigen bestel verwerking en vervulling diensten.

Onderwijsdiensten

Er is een groeiende markt voor handige educatieve diensten. Het gaat hierbij om scholen die online graadprogramma's aanbieden. Het bevat ook correspondentie cursussen en nascholing seminars en workshops. In de advocatuur, jaarlijkse voortzetting van juridisch onderwijs (CLE) is verplicht voor advocaten door alle staat regulering van de agentschappen. De meeste lidstaten toestaan nu een aantal van die kredieten aan worden afgewikkeld door online CLE-programma's.

Klantgegevens

Een website is uitgegroeid tot een fundamentele zakelijke vereiste, zelfs als het is informatief en niet ontworpen met e-commerce platformen. Bijvoorbeeld, bedrijven betrokken in het verschepen logistiek, zoals USPS, UPS en FedEx, hebben zeer veel profijt gehad van het verstrekken van klanten online-informatie en de mogelijkheid om track verzonden pakketten.