Typen van webhosting

Typen van webhosting


Web hosting-bedrijven bieden meestal verschillende soorten hosting pakketten om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid van klanten. Entry-level hosting plannen kosten heel weinig, terwijl de bovenlaag plannen honderden dollars per maand kosten kunnen. Wanneer de lancering van een website, overwegen de belasting die u verwacht dat uw gebruikers om te plaatsen op de server te selecteren de hostingtype die bij uw behoeften passen zal.

Dit is een alleen-e-mail

Een e-mail-alleen plan is meestal de minst dure allerhande hosting, omdat het bevat geen webhosting helemaal. De hosting provider configureert gewoon een e-mailserver in uw domein, zodat u een e-mailadres maken en verzenden en ontvangen van berichten. Echter, u niet tot het instellen van een website. Omdat een alleen-e-mail plan weinig bronnen op de server verbruikt, bieden een domein naam archivarissen hen gratis.

Shared Hosting

Gedeelde hosting is de minst dure web hosting type, met plannen meestal beginnen bij onder $10 per maand (vanaf maart 2011). Met een shared hosting plan delen verschillende klanten dezelfde server. Omdat de huidige generatie servers zijn ongelooflijk krachtig, is een shared hosting plan meestal snel genoeg voor de meeste klanten. Alle websites op een gedeelde server delen die machine systeembronnen en internetbandbreedte. Als een andere website op dezelfde server een periode van zware activiteit ervaringen, kan uw websiteprestaties iets afnemen.

VPS Hosting

VPS (Virtual Private Server) hosting is een vorm van shared hosting met vaste limieten op de systeembronnen en bandbreedte die elke individuele klant kunt consumeren. Een gedeelde server biedt middelen aan elke klant op een "zo nodig" basis; Als een klant een piek in de bezoekers ervaringen, kunnen andere klanten websites als gevolg daarvan lijden. Op een VPS hosting plan, selecteert u uw toewijzingen CPU en geheugen, en die hardware is van jou alleen. Bijvoorbeeld, hebben een VPS server met een 4 GHz processor en 4 GB geheugen vier klanten, elk met 1 GHz verwerkingscapaciteit en 1 GB RAM-geheugen. Een piek in bezoekers voor een website degraderen niet de prestaties van andere websites. U kunt met VPS hosting, een ervaring die vergelijkbaar is met die van een dedicated server hebben tegen een veel lagere kosten. Bovendien, kunt VPS hosting u de systeembronnen beschikbaar naar uw website verhogen simpelweg door het veranderen van uw facturering plan, met geen downtime terwijl u wacht voor de hosting provider om te migreren van uw website naar een andere server.

Dedicated Hosting

Met een dedicated hosting plan bent u de enige klant die gebruik maakt van een bepaalde server. Dit geeft u volledige toegang tot de kracht van die server, en er is geen mogelijkheid van andermans website verminderen de prestaties van uw site. Aankoop van een dedicated hosting plan is zoals het leasen van een zeer krachtige en dure computer. Dit soort ontvangend plan kunnen duur, meestal beginnend bij meer dan $100 per maand, vanaf maart 2011.