Twee schijven vast te zitten in een MacBook Pro

Twee schijven vast te zitten in een MacBook Pro


De MacBook Pro's schijf ontwerp mijdt de onhandig, uitschuifbare lade doordat het hele mechanisme binnen het kader van de laptop. Dit is handig, maar kan problemen veroorzaken als een schijf wordt vastgelopen binnen. Als twee schijven binnen op hetzelfde moment vastgelopen, kan het moeilijk zijn om ze te verwijderen, maar u hoeft niet per se uit elkaar te halen de laptop zelf te doen.

Creditcard met Tape

Er zijn enkele objecten slank en stevig genoeg om in te voegen in een diskettestation afgezien van schijven zelf. Echter, als u doorloopt de dubbelzijdige tape rond een credit card, een of beide van de schijven zal vasthouden aan het, en je kunt trekken ten minste een van hen gratis. Met een schijf uit de weg, moet u zitten kundig voor andere normaal uitwerpen.

Uitwerpen van de sleutel

Macs bevatten opstarten hulpmiddelen die verschillende functies voor onderhoud en reparatie vervullen kunnen. Computer afsluiten, dan, onmiddellijk na het opnieuw opstarten, tikt u op de eject toonsoort herhaaldelijk. Als je naar de redekundig zeef en niets heeft weggestuurd, stop te drukken.

Stuurvlakknop

Een soortgelijke methode om met behulp van de eject toonsoort, dit houdt de stuurvlakknop ingedrukt te houden zodra u opstart. Druk op en houdt de stuurvlakknop onmiddellijk na het opstarten, en om het te houden. Nogmaals, als je naar de redekundig zeef en niets is gebeurd, laat de knop los.

Floppy-disk pincet

Soms met behulp van een paar feitelijke pincet is moeilijk, omdat ze niet ver genoeg binnen de aandrijving van de schijf bereiken. Hebt u een diskette die u niet meer gebruikt, verwijderen van de metalen sluiter uit het en gebruik het als een geïmproviseerde paar pincet--want het is plat, u het verder binnen de aandrijving van de schijf schuiven kunt te begrijpen een of beide van de schijven in klem zitten. Pak een van de schijven voorzichtig met uw geïmproviseerde pincet en licht sleepboot te trekken. Doe dit met zorg om te voorkomen beschadiging van interne onderdelen. Merk ook op dat dit hebben voor de schijf die u probeert gevolgen kan te verwijderen.