Twee monitoren weergeven 1Dubbele monitors instellen voor het delen van toepassingen en documenten tussen monitoren is eenvoudig. De monitoren om weer goed te krijgen is echter niet altijd een eenvoudige taak. Vaak wanneer de dubbele monitors zijn ingesteld, wordt één computer werkt, terwijl de andere computer alleen een zwart scherm geeft. Het eerste ding dat veel dubbele monitor gebruikers controleren is de verbindingskabel tussen de monitoren. Dit wordt zelden het probleem opgelost. Er zijn opties in het besturingssysteem om ervoor te zorgen de juiste displaystaat op zowel computer-monitoren.

Instructies

1

Controleer de instellingen op beide computers door te klikken op "Start" en te klikken op de "Control Panel" optie. Selecteer "Weergave" en klik op de 'Instellingen' tab. weergave de twee monitoren het venster met het nummer "1" of de "2" in het midden van de monitoren.

2

Klik op het pictogram van de tweede monitor en merken de hieronder de afbeeldingen van de monitoren met het label "Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor." Plaats een vinkje in het selectievakje naast deze optie de oorspronkelijke om scherm te delen met de tweede monitor. Klik op "Apply" en klik "OK" als u wilt doorgaan met het verwerken van de weergave wordt gewijzigd.

3

Klik op het pictogram van de monitor met het nummer '1'. Ga naar de sectie 'Oplossing' en zorgen voor de resolutie over de wedstrijd van beide monitoren. Idealiter instellen de beeldschermresolutie naar de maximale instellingen door te slepen de resolutie bar helemaal rechts.

4

Klik op "Apply". Klik op het pictogram van de monitor met het nummer '2' en dezelfde instellingen toepassen. Klik op "OK" om te voltooien met het toepassen van deze truc.

5

Klik op 'Identificeren Monitors' en kies die monitor te gebruiken als belangrijkste door te klikken op het pictogram van de monitor met het nummer dat overeenkomt met het belangrijkste scherm. Zoek de optie "Dit is mijn hoofdbeeldscherm" en plaats een vinkje in het selectievakje naast deze optie. Klik op "Apply" en merken alle pictogrammen en menu-items van een taak verplaatst naar de hoofdmonitor.

6

Zorg ervoor dat de muis vrij beweegt van het ene beeldscherm naar het andere. Klik en houd de muis op de top van een van de monitor iconen en sleep het pictogram naar de overkant van het andere pictogram van de monitor. Herhaal deze procedure voor het configureren van de muis goed werken op beide beeldschermen monitor.