Tutorials voor phpBB

Tutorials voor phpBB


PhpBB is een opensource softwarepakket kan worden uitgevoerd een message board op uw website. Het biedt vele functies en mogelijkheden, zodat beheerders bericht volledig kunnen aanpassen hoe hun site werkt. Zo veel functies kunnen maken een verwarrende ervaring, vooral voor degenen met weinig webervaring. De officiële phpBB website heeft verschillende tutorials beschikbaar als een hulpbron voor phpBB basics en geavanceerde functies.

phpBB documentatie

Lezen door middel van de phpBB moet documentatie de eerste stap voor alle nieuwe gebruikers. Het biedt een volledige (en soms technische) verklaring van elke functie aangeboden in phpBB. De documentatie bevat ook screenshots van vele schermen die u kunt tegenkomen. Elke pagina wordt onderhouden door officiële phpBB personeel en bijgewerkt bij elke upgrade die is uitgebracht, zodat u altijd over actuele informatie.

phpBB kennisbank

De Knowledge Base is een verzameling van artikelen en verwijzingen die zijn geschreven door het officiële phpBB team en vrijwilligers gebruikers. De artikelen hebben de neiging zich te richten op een specifieke functie of optie, waardoor diepgaande voorbeelden en toepassingen van praktische functies. De Knowledge Base is een geweldige plek om te gaan voor een uitgebreid overzicht van het uitvoeren van uw nieuwe prikbord op een dagelijkse basis.

phpBB Flash Tutorials

De officiële Flash tutorials kunnen zien een live werkversie van de phpBB-software. In plaats van het scrollen door de stilstaande beelden en pagina's met tekst, kunt u een animatie van fundamentele taken wordt uitgevoerd in een reële omgeving kijken. Voor degenen die visuele leerlingen zijn, zal de Flash tutorials u begeleiden door middel van zowat alles wat die u moet weten voor de werking van een message board.

phpBB Support Forums

Wanneer al het andere faalt, Meld u aan voor de officiële Support Forums. De forums bieden een enorme mix van phpBB experts en beginners, alle werken samen oplossingen te vinden voor problemen gebruikers kan optreden. Leden kunnen een vraag en een antwoord van andere leden hebben binnen minuten. Ook worden de forums uitgevoerd door de software van phpBB zelf, dus navigeren de forums zal helpen krijg je een beter gevoel voor hoe het systeem werkt.