Tutorial voor het invoegen van afbeeldingen in PowerPoint 2007

Tutorial voor het invoegen van afbeeldingen in PowerPoint 2007


"Een foto is meer dan duizend woorden," volgens het oude gezegde. Inclusief een afbeelding van het opvallend of illustratieve uw Microsoft PowerPoint-presentatie kan brengen een ingewikkeld of saai onderworpen aan leven. Een van de voordelen van het gebruik van PowerPoint voor presentaties is dat u de aandacht van uw publiek grijpen kunt door inclusief aantrekkelijke afbeeldingen en foto's. Een foto of afbeelding toe te voegen aan een PowerPoint-presentatie is een eenvoudige taak, die slechts enkele momenten duurt.

Instructies

1

Microsoft PowerPoint starten door te klikken op "Start" en selecteert u het programma van "Alle programma's." U dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad van de computer.

2

Klik op "Bestand" en "Open" om te openen de PowerPoint-presentatie die u wilt toevoegen van de afbeelding.

3

Blader naar de juiste pagina in de presentatie met behulp van de scroller-balk aan de rechterkant van het programmavenster.

4

Klik op de juiste positie op de pagina voor de afbeelding. De cursor moet nu de flits op de juiste locatie op de pagina.

5

De groep "Afbeeldingen" in de menubalk van PowerPoint zoeken. Klik op het "Invoegen" tabblad en klik vervolgens op "Foto." Hiermee opent u de map en het bestandsbrowser.

6

Zoek de afbeelding en dubbelklik erop om het in de pagina invoegen. Als u wilt meer dan één afbeelding toevoegen aan de pagina, de "CTRL" ingedrukt op het computertoetsenbord, klikt u op elke afbeelding die u wilt toevoegen en klik vervolgens op 'Insert'.

7

Klik op "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan. De afbeelding is nu ingesloten in de PowerPoint-presentatie.

Tips & waarschuwingen

  • Om een afbeelding die u kunt invoegen, dezelfde stappen maar klikt u op "Link naar bestand" in het dialoogvenster 'Afbeelding invoegen' in plaats van te dubbelklikken op de afbeelding wilt invoegen.