Tutorial voor een Bullet Hole in Photoshop

Tutorial voor een Bullet Hole in Photoshop


Gebruik Photoshop om het maken van kogelgaten in afbeeldingen, zoals auto deuren, stoppen met tekenen en muren van het gebouw. Adobe Photoshop slaat beelden met ondersteuning voor de meeste imaging opties beschikbaar. U kunt de transparantie bewerken, toevoegen van lagen, effecten en filters. De Photoshop-indeling biedt veel meer flexibiliteit dan andere formaten die inhoud tot gestroomlijnde functionaliteit beperken. Als zodanig, is het mogelijk een kogel gat toevoegen aan bijna elke afbeelding met het programma Photoshop.

Instructies

1

Start Adobe Photoshop. Klik op 'Bestand', 'Open' en selecteer 'Nieuw Document'. Controleer de afmetingen 800 door 800 pixels en een resolutie van 75 pixels per inch. Klik op "OK" om de instellingen te bewaren.

2

Maak een nieuwe laag door het selecteren van "Laag" van het hoogste menu en klikken, "Add laag." Druk op "D" om te herstellen van de standaardkleuren naar zwart-wit.

3

Selecteer "Filter," gevolgd door "Render." Klik op "Wolken". Uw afbeelding ziet er nu als zwarte en witte wolken.

4

Maak een andere laag en klik er op. Gebruik het gereedschap Ovaal selectiekader gelegen in de rechterkant van de werkbalk en teken een cirkel in het midden van de afbeelding. De paint bucket tool gebruiken aan de linkerkant en selecteer de zwarte kleur. Klik op 'Selecteer' uit het bovenste menu en kies "Feather." Selecteer in het dialoogvenster "Feather" 25 pixels.

5

Dupliceer de laag uit stap 4 door te drukken op "Control" en "J" op hetzelfde moment terwijl de laag is gemarkeerd. Druk op "Control" en "I" samen aan de nieuwe laag omkeren. Gebruik het gereedschap verplaatsen op de werkbalk en de omgekeerde cirkel vergroten zodat het is iets groter dan de cirkel uit stap 4.

6

Selecteer de laag in stap 2. Gebruik de veelhoeklasso gevonden in de werkbalk om te tekenen van een puntige halo rond de cirkel. Omkeren met de wolken laag nog steeds is geselecteerd, de selectie door te drukken op de "Control", "Shift" en "I" op hetzelfde moment. Druk op backspace om de selectie te verwijderen. Dit laat de puntige halo rond de cirkel en verwijdert het overtollige wolk textuur van buitenaf.

7

Selecteer "Filter," "Schets" en vervolgens "chroom." In het dialoogvenster 'Chrome' vastgesteldop het detail 1 en de gladheid op 1,75. Klik op de laag van stap 2 en dupliceer de laag. Schuif de nieuwe laag onder de laag twee met het Verplaatsgereedschap. Verplaats dat het een beetje verschoven ten opzichte van de eerste laag om een neerwaartse schaduw te maken. Klik op de verf tool en selecteer zwart voor de opvulkleur. Klik op "Filter," "Blur" en "Gaussian blur." In het dialoogvenster "Gaussian blur" instelt de vervaging 5.8 pixels en de dekking tot 25 procent.

Tips & waarschuwingen

  • Het document opslaan als een eigen afbeelding. U kunt dit gat opsommingsteken in alle foto's door gewoon slepen en neerzetten als een laag op een foto. Dit gat kogel is vervaardigd voor metalen voorwerpen zoals stoppen met tekenen, auto deuren en andere tekens.