Tumblr werkt niet met Twitter Posting

Wanneer u een Tumblr blog met je Twitter-account koppelt, hierdoor uw Tumblr-berichten om te posten aan uw Twitter-account automatisch. Maar als u de gegevens van uw Twitter-account intoetst, of als de Twitter service is down, uw Tumblr-berichten wordt niet toegestuurd de site goed. Moet u opnieuw invoeren van uw Twitter accountgegevens om ervoor te zorgen dat u het correct geplaatst en controleren van de Twitter-website om te zien of het doormaakt slow-downs of uitval. .

Instructies

1

Log in op de account van de Tumblr die u koppelt met uw Twitter-account.

2

Selecteer de specifieke Tumblr blog die u wilt koppelen aan Twitter. Klik op "instellingen".

3

Vinkt u het selectievakje aan bij "Stuur mijn Tumblr posten naar Twitter." Klik op "Meld Twitter."

4

Voer uw Twitter gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Machtigen App." Als u toestaan dat een andere Twitter-account wilt, klikt u op de kleine "Uitloggen" knop naast de Twitter-veld. Meld u aan met de account die u wenst te gebruiken.

5

Klik op "Afmelden" door de toepassing van de Tjilpen als je denkt je de verkeerde gebruikersnaam dat in. Doorloop de installatieprocedure Twitter weer om te bepalen of dit het probleem is. Ga naar Twitter en zien als de site wordt geladen voor u. Als het is traag of omlaag, zal de Tumblr account niet zitten kundig voor de Twitter API gebruiken voor het verzenden van uw berichten. Wachten op de site van de Twitter normaal functioneren voordat u verzendt via een andere post.

6

Log uit en uw rekening van Tumblr. De toepassing van de post van de Tjilpen werkt soms niet op totdat u terug op de rekening ondertekenen.