Tools die alle Computer Reparatie bedrijven nodig

Tools die alle Computer Reparatie bedrijven nodig


Het speciale gereedschap voor verschillende beroepen kunnen variëren van een diverse groep van handgereedschap voor een monteur naar een opslag gebouw volledig voor timmerwerk tools voor een klusjesman. Een computer reparatie bedrijf heeft een specifieke lijst van "must have" tools die het niet kan zonder werken. Met een voorraad van deze tools maakt een wereld van verschil in een succesvolle computer reparatiewerkplaats.

Handgereedschap

Handgereedschap zijn een nietje in de werkset van computer reparatie winkel. U zult een divers scala aan sleuven en Phillips schroevendraaiers, van groot tot klein. Aankoop van een groot assortiment gecatalogiseerd bits voor gebruik met een schroevendraaier en een mechanisch vastklikkende stuurprogramma is een uitstekende oplossing voor het vraagstuk van de ruimte dat het hebben van een paar dozijn schroevendraaiers kan uw gereedschapskist. Speciaalzaken bieden static-gratis schroevendraaiers tegen een premieprijs, maar er andere manieren om betere deal met elektrostatische ontlading zijn. Precisie schroevendraaiers zijn ook essentieel in het verwijderen van kleine schroeven in strakke plaatsen. Metaal snijden-tangen zijn erg handig voor het wijzigen van de zaak of de achterplaat op een computer. Een kleine Koevoet bar kan bepaalde demonteert banen gemakkelijker maken. Een zeer kleine awl is zeer nuttig voor het openen van een beschadigde CD-lade door het gat van de release. Een aanbod van tangen, vooral wire cutters en naald-nosed variëteiten, zijn van cruciaal belang.

Specialiteit schoonmaken Tools

Ingeblikte lucht en een verstelbare luchtcompressor maken de zware taak van het schoonmaken van de binnenkant van de computer, vooral de voeding, veel gemakkelijker. Elektronica-grade alcohol en katoenen wissers helpen bij het schoonmaken contacten en verbindingen uit koellichamen te verwijderen. Contact cleaner is handig bij het schoonmaken van de binnenkant van een sigaret rook-beschadigd computer voor het resetten van de verbindingslijnen. Een algemene reiniger of polish voor het schoonmaken van de buitenkant van de computer voegt een mooie finishing touch die verbetert de klanttevredenheid.

Specialiteit reparatie Tools

Power supply testers zijn van onschatbare waarde bij het oplossen van problemen met macht. Een digitale multimeter zal doen sommige van dezelfde functies. Netwerk kabel testapparatuur is goedkoop en vitaal. Andere kabel testapparatuur, terwijl een aangename luxe, zijn niet. POST, of macht op code Leeshulpmiddelen zelftest, hulp bij het vaststellen van moederbord problemen door het aanbieden van een numerieke uitlezing die u met een lijst met bekende problemen vergelijken kunt. Er zijn tal van software gebaseerde hulpmiddelen en hulpprogramma's voor diagnose van computerproblemen die van gratis tot duizenden dollars aan kosten variëren. U moet een verscheidenheid van deze op schijf, met enkele opties voor schijven van de boot zo goed. Op cd's gebaseerde malware wegruiming gereedschap nodig zijn, maar ze moeten voortdurend worden bijgewerkt. Externe optische stations zijn vaak nodig om deze hulpprogramma's uitvoeren als interne schijven defect of uitgeschakeld door de malware kunnen worden. De software van de terugwinning van gegevens is essentieel voor vinden verloren of bestanden beschadigde.

Andere belangrijke overwegingen

Anti-statische producten zoals matten en afstandsbedieningpolsbandjes terug te nemen zal sterk verminderen elektrostatische ontlading, ongeacht welk hulpmiddel u gebruikt. Krimp buis en een warmte-pistool vereenvoudigen aansluitende draden samen veilig. Een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan opties voor opslag van USB-schijven, DVD's en externe harde schijven zijn nodig om klantgegevens te verplaatsen.