Toewijzen aan een Web-schijf

WebDrive is een programma waarmee u een map op een website of FTP-server en het kaart op uw computer alsof het een lokale harde schijf. Dit elimineert de noodzaak voor het gebruik van een FTP-programma voor de overdracht van bestanden naar een website, of bestanden een back-up naar een externe server, sterk verminderen van de hoeveelheid tijd die nodig is voor het beheer van dit type server. WebDrive toewijzen van een externe server als een lokaal station in Windows te installeren.

Instructies

1

WebDrive downloaden via de koppeling in het gedeelte 'Informatie' van dit artikel, en tweemaal klikken "webdrive.exe" om te beginnen met het installeren van het.

2

Klik op "Next." Lees de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst. Als u akkoord gaat, klikt u op "I accept the terms in the license agreement" en klik op "Volgende" opnieuw.

3

Als u zou willen WebDrive installeren in de standaardmap, klik op "Volgende". Als dat niet het geval is, klikt u op "Bladeren" en selecteer een map. Klik op "Install", en "Finish" nadat alle programmabestanden zijn gekopieerd.

4

WebDrive starten vanuit het menu Start. Klik op de knop "Proberen It" als u het product nog niet hebt aangeschaft.

5

Klik op de "New Site" knop om te beginnen met het toewijzen van een site.

6

Voer een naam in waarmee u de site te identificeren bij het gebruik van Windows Verkenner en selecteer de stationsletter die de site moet worden toegewezen aan. Klik op "Next."

7

Selecteer het type server dat u op, zoals FTP of FrontPage aansluiten gaat. Als de site een gecodeerde verbinding ondersteunt, plaats een vinkje in het vak "Veilig verbinding maken". Klik op "Next."

8

Geeft aan of de server passieve modus voor gegevensverbindingen vereist. Deze informatie kan worden verkregen van de host van de server. Als u niet wat weet te kiezen, laat u het vak leeg en klik op "Next."

9

Voer het volledige adres van de server, evenals de map als u een andere map dan de hoofdmap toewijst. Als u een poortnummer dan de standaardwaarde voor dit soort server gebruiken wilt, verwijder het vinkje uit het vak "Gebruik standaardpoort" en voer het poortnummer. Klik op "Next."

10

Steken uw verbruiker naamwoord en wachtwoord voor de server. Als de server geen een wachtwoord is vereist, wordt het "Anonymous/openbare aanmelden" selectievakje. Klik op "Next."

11

De "Connect to Site nu" selectievakje Als u willen zou verbinden met de server onmiddellijk, en schakel het selectievakje "Connect bij het inloggen/opstarten" als u wil WebDrive automatisch verbinding met de site wanneer Windows wordt gestart. Klik op "Finish".

12

Klik op de knop "Start", en klik op 'Computer' of 'Mijn Computer'. De toegewezen WebDrive verschijnt onder de categorie "Netwerkstations". Dubbelklik op het verbinden met de server.