Toestaan dat een extern bureaublad afsluiten

Windows-besturingssystemen kunnen gebruikers met administrator-bevoegdheden voor het configureren van het vermogen van een werkstation of server te worden op afstand afsluiten. Standaard, een sessie van extern bureaublad is ingeschakeld voor afsluiten, maar als deze functie is uitgeschakeld, het snel kan worden ingeschakeld door de overeenkomstige-module binnen de beveiligingsinstellingen configureren in het hulpprogramma Groepsbeleidsobjecteditor.

Instructies

1

Meld u aan met een administrator-account en verbinding met de externe computer die moet worden ingeschakeld voor afsluiten.

2

Open de Groepsbeleid-Editor-hulpprogramma. Druk op de toetsen "Ctrl" en "R" barkas de "Stormloop" troepenleiding prompt "gpedit.msc" te typen in het meegeleverde tekstveld en druk op "Enter".

3

Vouw de volgende mappen op het linkerdeelvenster boom directory "Computer Configuration," "Windows-instellingen," "Security Settings", "Lokaal beleid" en klik op "User Rights Assignment."

4

Zoek de instelling met de naam "Geforceerd afsluiten vanaf een extern systeem," op het rechterdeelvenster, onder de kolom "Instelling" en dubbelklik erop. Een lijst met de gebruikers die zijn toegelaten tot afsluiten van de externe computer weergegeven.

5

Een gebruikersaccount of groep te mogen afsluiten het systeem op afstand toevoegen. Klik op de knop 'Toevoegen gebruiker of groep...', klikt u op 'Geavanceerd', klik op "Nu zoeken," Selecteer een gebruikersaccount of groep uit de lijst, klik op "OK" om de selectie te bevestigen, klik "Apply" en "OK" in het venster "Eigenschappen".

6

Zoek de instelling 'Afsluiten van het systeem' in het rechterdeelvenster en dezelfde stappen voor het toevoegen van een gebruikersaccount of groep om het systeem op afstand afsluiten te mogen uitvoeren.