Tips voor het kopen van een notebookcomputer

Kopen van een laptopcomputer kan een frustrerende ervaring zijn, maar als je een paar eenvoudige richtlijnen te volgen, maken van de juiste keus wordt een gemakkelijke beslissing. Vergeet niet, de enige persoon die werkelijk weet welke mobiele computing apparaat is geschikt voor u is u. Terwijl een goede verkoper een onmisbare bron van informatie zijn kan, hebben duidelijk uitgestippeld aan de specifieke taken die deze computer zal worden gevraagd om uit te voeren voordat u met een verkoper praat het besluit zal houden makend proces in focus.

Evaluatie van uw behoeften

Er is een enorm verschil in de raw rekenkracht nodig door een architect of een kerningenieur, in vergelijking met de casual internetgebruiker die verzendt en ontvangt e-mail. Hetzelfde geldt voor de hoeveelheid opslagruimte die nodig zijn (vaste schijfgrootte) voor een professionele video-editor en een iemand die hun laptop gebruikt om DVD-films bekijken tijdens een vlucht veldlopen.

Er zijn ook toegankelijkheidsvereisten moeten eerlijk worden gekeken. Voor iemand die niet kunnen een krant lezen zonder Leesbrillen, lijken een 7-inch Netbook scherm handig, maar overwegen op welk punt zal dit gemak beginnen te ernstig beïnvloeden van het systeem functionaliteit. Een verkleinde toetsenbord kunnen ook een probleem voor degenen onder ons die geleerd aanraking te typen op een volledig formaat toetsenbord.

Onderzoek

Investeren de tijd die nodig is om vertrouwd te raken met de grote merken. Het Internet staat vol met websites waar mensen openhartig hun ervaringen bespreken, en geen bedenkingen over het doorgeven van een slechte ervaring met een fabrikant product of klant service. Terwijl u leest omhoog op alles wat je kunt vinden, bijzondere aandacht besteden aan de datums deze adviezen werden geplaatst-omdat 3 jaar is een generatie in de computing industrie, en een bedrijf dat geboden terug dan is verschrikkelijk klantenservice of slechte kwaliteit hardware, is deze problemen opgelost of failliet gegaan.

Probeer voordat u koopt

Het gemak van online winkelen alomtegenwoordig is geworden in onze wereld vandaag, maar het is geen substituut voor een goede, oude ouderwets, handen op proef. Bijna elk merk heeft kleinhandelsafzet die een demonstratie-eenheid die u uitproberen kunt om te zien bieden als het scherm leesbaar voor u is of als het toetsenbord is bruikbaar. Dell, als voorbeeld, wordt nu verkocht in Wal-Mart winkels, zoals de E-Machines merk is. Als een bijkomend voordeel, in dit soort situaties, heeft het bijzondere systeem dat u zal proberen waarschijnlijk gezien uitzonderlijk harde gebruik, waardoor u een glimp van wat uw systeem eruit zou kunnen zien een jaar of twee op de weg.

Netbooks versus Notebooks

De nieuwste aanbod in mobiel computergebruik is wat bekend staat als een Netbook. Deze systemen zijn geprijst beduidend lager dan een volledige geblazen laptop (met het ingangsniveau Netbook basisgewicht van iets meer dan $200 vanaf 2009), maar bepalen dat alleen het minimum compacte rekenkracht en opslag. Nog, als u op zoek bent voor een klein, draagbaar apparaat voor reizen, een Netbook zou een uitstekende oplossing.

Dit brengt ons terug naar waar we eerst begon-wetende uw specifieke vereisten. Als u hebt gebracht wat u nodig hebt voor wezenstrek en Specificatiebrief in een mobiele computing apparaat, is de beslissing tussen kiezen een ingangsniveau Netbook versus high-end notebook teruggebracht tot een vergelijking van het al dan niet elke computer overwogen zal voldoen aan uw behoeften.