Tips over de geschiedenis van het Internet van de ondergang worden verwijderd

Tips over de geschiedenis van het Internet van de ondergang worden verwijderd


Het is een gemeenschappelijk routine voor computergebruikers te verwijderen van hun Internet geschiedenis, cookies en gegevenscache om te bescherming van hun persoonsgegevens en hun webbrowser probleemloos. Particulieren en bedrijven willen houden van hun internetgeschiedenis voor ouders en/of veiligheidscontrole of onderzoek gebruiken. Om te voorkomen dat per ongeluk verwijderen internetgeschiedenis, kunt u het Windows-register bewerken of Web browser opties configureren voor Internet navigatiegeschiedenis.

Bewerken van het Windowsregister

Schakel de optie voor het verwijderen van de geschiedenis van het Internet in Windows XP, klikt u op \"Start\" op uw Windows bar en scroll tot \"Run.\" Type \"regedit\" of \"regedit.exe\" in het dialoogvenster uitvoeren en druk op de \"OK\" knop om uw Windows register het te openen. Het pad van de map in het linkerpaneel navigeren: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control paneel.

Typ in het rechterpaneel een DWORD-waarde \"DisableDeleteBrowsingHistory\" aan het \"1.\ nummer" als u Internet geschiedenis verwijdering mogelijk maken wilt, stelt het nummer op nul in plaats daarvan. U kunt ook instellen dat onder HKEY_LOCAL_MACHINE uitschakelen van de schrapping van Internet surfen voor alle computergebruikers.

Met behulp van netwerk administratie Software

Downloaden van de \"NetworkAdministrator.exe\" van de website van IntelliAdmin (zie bronnen hieronder) naar het bureaublad. Dit is een proefversie van een plug-in systeem met verschillende acties om het venster instellingen en netwerk beheren. U kunt de licentie voor de software op de website van IntelliAdmin kopen. Dubbelklik op het bestand en het dialoogvenster wordt geopend. Klik op de \"IE History Delete Blocker\" en sluit het. Start de computer opnieuw. Open Internet Explorer en klik op de \"Safety\" tabblad met dropdown pijl ernaast. \"Delete Browsing History\" wordt niet langer weergegeven in het menu.

Met behulp van Groepsbeleid (Windows 7)

Klik op de \"Start\" menu op de taakbalk van Windows en typ \"GPEDIT. MSC\ "in het zoekveld van de vak. Druk op \"Enter\" te openen van het dialoogvenster Editor voor lokaal groepsbeleid en navigeren of vouw de mappen in dit traject in het linker paneel: User Configuration\Administrative Templates\Windows onderdelen\Internet Explorer.

Onder de \"Internet Explorer\" map, klik op de \"Delete Browsing History\" submap. In de \"Settings\" sectie op het rechtse paneel, dubbelklikt u op \"Prevent verwijderen van websites of de gebruiker over ten visited\" en klik op de \"Enabled\" radio knop op de bovenste links. Klik op \"OK\" en start de computer opnieuw. Open Internet Explorer om te controleren van het Geschiedenis-menu en je zult zien dat de \"Delete\" knop is nu uitgeschakeld.