Tijd op Site Vs. tijd op pagina in Google Analytics

Tijd op Site Vs. tijd op pagina in Google Analytics


Met Google Analytics software kunt u een massa van gegevens over de bezoekers van uw website. Het gaat hierbij om gemiddelde tijd doorgebracht op de site, evenals de tijd besteed aan afzonderlijke pagina's. Biedt de-nuttiger metric, hangt af van wat u op zoek bent om te meten. Beide hebben beperkingen. In het algemeen, helpt voor tijd op pagina u bij het beoordelen van een stukje van de inhoud, terwijl de tijd op site geeft een beter overzicht van de algehele prestaties van uw site.

Tijd van de pagina

Volgens Google Analytics Helpcentrum berekent de software pagina tijd toezicht op het verschil tussen de tijdstempel van aankomst voor een pagina en de tijdstempel wanneer een gebruiker de pagina verlaat. De figuur wordt vervolgens gedeeld door het aantal unieke bezoekers met het oog op een algemene pagina-tijdgemiddelde. Pagina-tijd kan echter alleen worden berekend als een persoon op de pagina aankomt, dan kiest op een andere pagina op de site klikken. Dit geeft de afrit tijdstempel. Zonder dit, is het bezoek geclassificeerd als een bounce, met nul minuten voor tijd.

Beperkingen

Omdat de tijd op de pagina analytics meting kan alleen maatregel pagina tijd voor mensen die op een andere pagina klikken, zijn er enkele voor de hand liggende beperkingen. Bijvoorbeeld, een persoon kon besteden vijf minuten op een pagina en de site volledig verlaten en je zou niet weten hoe lang ze waren op de pagina volgens Avinash Kaushik, Google's hoofd van analytics. Echter, met behulp van de meting van de tijd-op-pagina geeft u een goed idee van hoe aantrekkelijk een stuk van inhoud of advertentie op uw site is.

Plaats tijd

De tijd op locatie-metriek, zoals voor tijd op pagina, gebruikt de tijdstempels tussen een inreis en uitreis punt om te bepalen hoe lang iemand blijft op de site. Google Analytics dan berekent de totale tijd doorgebracht op de site en maakt een gemiddelde op basis van alle gedrag van de gebruiker. Dit helpt u om te begrijpen hoe scherp de bezoekers van uw site om te verkennen van uw website. In tegenstelling tot de tijd van de pagina vertellen het niet je hoe lang ze bleef op elke afzonderlijke pagina. Echter kan site tijd geven u een beter idee van hoe uw website over het algemeen werkt.

Beperkingen

Als pagina de tijd moet een bezoeker doorklikken naar een andere pagina voor een tijdmeting te geven voor de huidige pagina. Dat betekent dat, bijvoorbeeld, een persoon kon komen op een pagina en besteden drie minuten lezen van de kopie. Hij zou klik vervolgens naar een andere pagina en besteden er twee minuten. Hij moet klikken om een derde pagina--- maar ditmaal laat de site helemaal na twee minuten. Omdat de laatste pagina geen tijdstempel afslag heeft, is de totale site tijd slechts vijf minuten, niet Zeven. Dit maakt moment ter plaatse een onjuiste meting.