Tekst uit een Word-Document herstellen

Tekst uit een Word-Document herstellen


De Microsoft Office-suite van producten geeft u twee mogelijkheden om tekst te herstellen. U kunt herstellen en repareren van tekst van beschadigde Microsoft Word-documenten. Of u kunt het Microsoft Office converter 'Tekst uit een willekeurig bestand herstellen' uitpakken tekst uit elk willekeurig bestandstype bestaan, dan de tekst in een Microsoft Word-document bekijkt. Als u het hulpmiddel van de convertor, verliest u alle alinea-opmaak, afbeeldingen en andere visuele elementen in het oorspronkelijke bestand. U ziet alleen als tekst zonder opmaak in het resulterende document van Microsoft Word.

Instructies

Tekst uit een willekeurig programma in een Microsoft Word-Document herstellen

1

Open het Microsoft Word-programma.

2

Klik op "Extra" in de bovenste menubalk, klik op 'Opties' en selecteer vervolgens het tabblad 'Algemeen' in het venster "Opties".

3

Klik om het selectievakje "Bevestigen conversie bij openen" (vijfde één van de top onder de sectie 'Algemene opties'). Klik op de knop "OK" om het "Opties" venster te sluiten.

4

Klik op "Bestand" in de bovenste menubalk en selecteer vervolgens "Open."

5

Selecteer 'Tekst uit een willekeurig bestand (.) herstellen' in het 'Bestanden van het type' pull-down menu aan de onderkant van het scherm.

6

Zoek en klik op het bestand dat u wilt herstellen van tekst uit. Klik op de knop "Openen".

Tekst uit een beschadigde Microsoft Word-Document herstellen

7

Open het programma van Microsoft Office Word. Klik op 'Bestand' in de bovenste menubalk, en selecteer "Open."

8

Navigeer naar de schijf van de computer, map of de internetlocatie met het Word-document (.doc) dat u wilt ophalen van tekst uit. Klik om het document te selecteren.

9

Klik op de pijl rechts van de knop "Openen". Selecteer "Open en reparatie" in het pull-down menu.