Technische specificaties-Inspiron 8500 1

De Dell Inspiron 8500-laptop heeft een blauwe en zilveren hoes met meerdere multimedia bedieningsknoppen en "slots" voor uitbreiding. De 8500 omvat twee USB 2.0-poorten, zowel een aanrakingsstootkussen wijzen en stok voor navigatie en ingebouwde luidsprekers voor audio- en videobestanden afspelen. Het heeft uitgebreide batterijleven en een wide-screen display.

Processor

De processor voert de instructies zoals ze worden verzonden naar de computer via het besturingssysteem en verschillende programma's. De 8500 bevat een Intel Mobile Pentium 4M-processor met een externe bus van 400MHz, operationele van 2,4 GHz.

Geheugen

Beide geheugensleuven zijn toegankelijk voor de gebruiker toe te voegen meer geheugen dan de fabrieksinstellingen. De standaard configuratie bevat 256MB van geheugen maar kan worden opgewaardeerd tot 1024MB indien gewenst. De DDR-geheugen opereert op 266 MHz.

Verbinding

Verbinding met het Internet is beschikbaar via de v.92 56 k faxmodem via telefoonlijnen van de traditionele dial-up verbinding. Als een snelle verbinding beschikbaar is, gebruik de geïntegreerde 10/100 Ethernet LAN-verbinding via de RJ-45-poort beschikbaar aan de achterzijde. Sommige modellen ook interne 802.11 een / b draadloos mogelijkheden.

Display en Video

De 4 x AGP-gegevens bus-sleuf bevat een 32MB hardware versnelde videokaart met PAL of NTSC video-ondersteuning aan de laptop op een televisie via de S-video-poort in plaats van de standaard 15,4-inch breedbeeld SXGA LCD monitor aansluiten. De maximaal ondersteunde resolutie is 1280 bij 800 pixels, met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz.

Audio

De ingebouwde Intel AC'97 audio biedt gebruikers de mogelijkheid om te luisteren naar muziek of Bekijk films op de laptop zonder extra hardware. De luidspreker en microfoon havens bieden de mogelijkheid om verbinding te maken met een microfoon of koptelefoon te wijzigen van de geluidskwaliteit.