Tally Data Recovery ToolsTally is een krachtige financiële boekhouding en van het inventarisbeheer beheerprogramma die helpt bedrijven accounts beheren. Echter, van tijd tot tijd, Tally databases kunnen worden beschadigd en vervolgens kunnen niet worden geopend als gevolg van verschillende kwesties zoals stroomstoring, ongepaste systeemsluiting, virus infectie of media corruptie. De boekhoudkundige en financiële gegevens zijn cruciaal voor bedrijven zodat zij gegevens herstel tools moeten te herstellen en belangrijke informatie uit het beschadigde bestanden laden.

Gegevensback-up en herstel in Tally Software

Tally Data Recovery Tools


Data Recovery tools kunnen opgeslagen Tally gegevens ophalen die is schijnbaar verloren.


Data back-up is een cruciaal proces voor boekhoudkundige software zoals Tally. Er wordt voorgesteld dat gebruikers gegevens kopieën opslaan op externe harde schijven en het is ook goede praktijken voor het uitvoeren van back-ups elke dag. De back-upbestanden, die vaak namen opgemaakt zoals "TBK900.002" hebben, moeten worden overgedragen aan externe opslagapparaten. U kunt het terugzetten van de back-upbestanden wanneer nodig door te klikken op "Bedrijfsinfo" en vervolgens "Restore" instellen van de bestemming en de bron map en druk op "Enter" om te starten.

Hulpmiddelen voor databases herstel

Tally is een database-gebaseerde applicatie en ODBC (Open Database Connectivity) compatibele, zodat elke ODBC-compatibele software zoals Microsoft Excel, SQL Server en Oracle 11g gegevens uit Tally via gegevensconnectiviteit delen kunt. De gegevens in deze ODBC-bronnen kunnen worden hersteld in geval van gegevensverlies in Tally software. Nucleus Kernel database hersteltool ondersteunt Microsoft Access, DBF, Paradox en SQL databases. Kernel kan gegevens herstellen van corrupte databasebestanden en kan ook repareren bestanden die kunnen niet worden geopend. Het kan herstellen beschadigde tabellen of gegevens in een tabel. De Recovery Toolbox for SQL Server is een andere gegevens hersteltool die kan worden gebruikt om gegevens te herstellen van beschadigde databases in SQL Server formaat. Je kunt om te herstellen van cruciale gegevens en te voorkomen dat verliezen met zeer weinig zoeken, scannen, analyseren en herstellen stappen.

Optimale data recovery werktuig

In sommige gevallen, zoals wanneer bestanden zelfs kunnen niet worden geopend, zal een terugwinningshulpmiddel externe gegevens nodig zijn. Optimale is shareware en een nuttige gegevens recovery tool voor software zoals het herstelt alle bestanden en mappen van beschadigde FAT (File Allocation Table) stations. Met behulp van deze tool, is het mogelijk om gegevens te herstellen toe te schrijven aan schijf falen of gegevens verlies van infectie door virus. Alle type bestanden worden teruggezet met inbegrip van muziekbestanden, beeldbestanden en databasebestanden. Deze tool draait op de meeste Windows-platforms.