Tablet opties schrijven

De computer tablet biedt een nieuwe manier waaraan voor het beheer van elektronische gegevens en informatie langs elektronische weg. Bedacht in de aandacht van het publiek via oude Star Trek afleveringen pronken ingebeelde gereedschap van de toekomst, combineert hedendaagse tablet de kracht van een computer met een mobiele telefoon. Voor het beheren van al deze informatie, kunnen tabletten worden gecontroleerd door touch. Maar voor degenen die een meer verfijnde interactie willen, andere hulpprogramma's bestaan ook.

Met behulp van een Stylus

Voor het eerst geïntroduceerd met vroege persoonlijke digitale assistent eenheden, ook bekend als PDA's, nam de stylus de vorm van een pen met een rubber tip. Deze tool maakt een meer specifieke, gecontroleerde interactie met een tablet, veel de zelfde manier het deed met vroege PDA's. De stylus kan ook worden gebruikt als een psuedo-pen als een tablet loopt software die bewegingen van het handschrift wordt herkend en hen in tekst omzetten kan.

Toetsenbord verbindingen

In tegenstelling tot vroege hulpmiddelen voor persoonlijke assistent bevat hedendaagse tablet een begrip dat wat werk nog net het gebruik van een toetsenbord impliceert om de klus te klaren. Dientengevolge, bieden vele tablet-makers ook een compatibel toetsenbord dat kan worden gebruikt voor gegevensinvoer voor de tablet.

Gebruikend uw vingers

Bedoeld als de oorspronkelijke tabletinvoer, steeds de menselijke hand en vingers nog de meest elementaire interactie ingang naar tablet gebruik. De vingertop kan worden gebruikt voor het starten van programma's, verplaatsen pictogrammen rond, type tekst en programma's na gebruik sluiten.