Systeem beveiliging Popup verwijdering

Systeem beveiliging Popup verwijdering


Systeem beveiliging pop-ups worden gegenereerd door de bedrieglijke anti-malware programma systeembeveiliging. Net als alle rogue anti-malware programma's, is systeembeveiliging ontworpen om gebruikers bang in het denken dat hun computer is geïnfecteerd met malware, zodat ze de vergunning gegeven versie van systeembeveiliging kopen zullen. In plaats van het verspillen van uw geld op een nep programma, systeembeveiliging onmiddellijk te verwijderen.

Symptomen

Systeembeveiliging duikt op in de vorm van een pop-up waarin staat dat het programma heeft afgerond een scan van uw computer en talrijke schadelijke programma's gevonden. Systeembeveiliging dan vraagt u voor de aankoop van de "onder licentie" versie van de systeembeveiliging te verwijderen van de kwaadaardige programma's. Naast de pop-ups, kan systeembeveiliging de computer traag verminderen uw beschikbare systeemgeheugen en voeg nieuwe pictogrammen aan uw desktop.

Automatische verwijdering

Systeembeveiliging kan automatisch worden verwijderd door een anti-malware programma. Windows Defender is een gratis anti-malware-programma dat vooraf geïnstalleerd met de besturingssystemen Windows Vista en Windows 7. Windows XP en 2003-gebruikers kunnen het programma downloaden. Als u wilt uitvoeren van Windows Defender, klikt u op "Start", "Alle programma's" en "Windows Defender". Vervolgens klikt u op "Scannen" in het hoofdmenu van Windows Defender en selecteer "Volledig aftasten" in het drop-down menu. Alternatieve programma's voor het automatisch verwijderen van systeembeveiliging omvatten AVG Free Antivirus en Norton Antivirus.

Handmatig verwijderen

Systeembeveiliging kan uw anti-malware programma uitschakelen. Als dit gebeurt, moet u handmatig verwijderen van de systeembeveiliging. Om dit te doen, verwijder de volgende processen, registervermeldingen, bestanden en mappen. Let erop dat handmatige verwijdering een technisch proces dat, indien verkeerd, gedaan kan leiden tot ernstige systeembrede fouten waarvoor u het Windows-besturingssysteem opnieuw te installeren. Dus moeten onervaren gebruikers niet proberen systeembeveiliging om handmatig te verwijderen.

1632575944.exe

%UserProfile%HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "1632575944"

1632575944.exe

config.udb

init.udb

Dutch.LNG

German.LNG

Spanish.LNG

Systeem Security.lnk

%UserProfile%c:\Documents en Settings\All Users\Application Data\538654387

%UserProfile%c:\Documents en Settings\All Users\Application Data\538654387\Languages

%UserProfile%%userprofile%\Start Menu\Programs\System Security

Preventie

Rogue anti-malware programma's, zoals de beveiliging van het systeem, zijn over het algemeen geïnstalleerd wanneer unsuspecting gebruikers op een schadelijke pop-up reclame of koppeling klikt. U kunt voorkomen dat rogue anti-malware programma's uw computer wordt besmet door het vermijden van de verdachte advertenties en links, een up-to-date anti-malware-programma wordt uitgevoerd, een firewall uitvoert en gebruik van een standaardgebruikersaccount in plaats van een administratoraccount.