SureThing 5.0 Is niet afdrukken op LightScribe

SureThing 5.0 Is niet afdrukken op LightScribe


LightScribe is een disc labeling systeem dat laser-labels op gebrande cd's of dvd's etsen. De labeling programma SureThing 5.0 ondersteunt LightScribe labels. Om een LightScribe-label branden, moet uw DVD-brander LightScribe-compatibele, en moet u Lightscribe media. Als Surething 5.0 nog steeds niet op LightScribe etiketten afdrukken is, installeert u opnieuw de LightScribe-systeemsoftware het probleem oplossen.

Instructies

1

Sla uw werk op en sluit SureThing 5.0.

2

Downloaden van de LightScribe-systeemsoftware van de LightScribe-website (zie bronnen). Dubbelklik op het gedownloade bestand om het opnieuw installeren van LightScribe en de software bijwerken naar de nieuwste versie.

3

Start SureThing 5.0. Klik op "bestand", dan "Open" om te openen een labelontwerp dat opgeslagen. U kunt ook een nieuw ontwerp maken door te klikken op "Bestand" en vervolgens "New".

4

Plaats de LightScribe-compatibele schijf in uw LightScribe-compatibele brander met de labelzijde naar beneden.

5

Klik op "Bestand", en kies vervolgens "Afdrukken" in het drop-down menu. Selecteer de juiste DVD schrijver en type van de drop-down menu's schijf, klik de "Print" knop om te beginnen het LightScribe-label op de schijf branden.