Stroomschema Protocol voor het oplossen van problemen met Windows XP

Stroomschema Protocol voor het oplossen van problemen met Windows XP


Oplossen van problemen met Windows XP kan lijken als een ontmoedigende taak op keer, maar met een eenvoudig stroomdiagram, het werk om het probleem te krijgen en tot vaststelling van het wordt echt heel makkelijk. Geen problemen veroorzaakt door de computer moet herstellen zal snel duidelijk geworden en alle stappen zullen nuttige degenen gaan vooruit. Een goede stroomdiagram moet systeemhardware en software te nemen stappen en stappen virus problemen op te lossen.

Scenario 's

Stroomschema Protocol voor het oplossen van problemen met Windows XP


Oplossen van problemen met Windows XP-stroomdiagram


Bouwen van een stroomdiagram om te herstellen van Windows XP is echt over de mogelijke scenario's uit te bouwen tot het compileren. Een goed begin is om erachter te komen wat er is gebeurd met de machine, het besturingssysteem en de software. De manier waarop die een computer is gebruikt, zal de ultieme reparatie methoden weerspiegelen. Computers worden tegenwoordig veel minder gebruikt voor off line werken, veel meer te krijgen online, e-mail, chat en weergave van webpagina's. Niet minder is Windows XP. Dus het probleem is meer kans op het onvermogen om te verbinden met een specifieke website of gewoon om online, dan falende software geïnstalleerd. Zelfs de problemen zal waarschijnlijk komen uit een on line sessie. Verbinding met het netwerk is belangrijker dan ooit tevoren, waardoor de oprichting van een hoofdoorzaak veel eenvoudiger. Dus, bouwen de verbindingsproblemen boven aan de grafiek. De volgende belangrijkste stroom stuk is werken naar beneden, de hardware.

Stappen gebruikt in Computer Reparatie

Stroomschema Protocol voor het oplossen van problemen met Windows XP


Stappen in de computer reparatie


Het begin van een stroomdiagram is slechts het begin van de reis. U wilt weten waar je bent, om verder te gaan. Een goed plan is om te analyseren wat de eigenaar van de computer u vertelt. Als het, "Ik heb iets net geïnstalleerd en nu werkt het niet," was focus op wat net geïnstalleerd. Een hardwarestoring is meer voor de hand liggende, maar deze zijn relatief zeldzaam. Een computer met de mislukking van de hardware zullen veel gemakkelijker dan met een softwareprobleem vast te stellen. Dus uitsluiten hardwareproblemen eerst, gevolgd door problemen met de netwerkverbinding. Windows XP, hebben met name met de latere servicepacks toegepast, minder problemen met stuurprogramma's. Controleer deze kwesties met een diagnostische CD-ROM die beïnvloed door een virus worden zal. Gebruik de strategie "is het voor iedereen of alleen mij?", trace connectiviteit naar buiten aan de site die de gebruiker probeert te bereiken, te beginnen met de netwerkkaart en na een logische pad. Heel waarschijnlijk is, zal de eigenaar van de computer hebben beschreven problemen om online. Een gebruiker kan niet zitten kundig voor online krijgen, omdat de methode van de toegang tot het Internet is via een draadloze kaart die slecht is gegaan. De methode om online zal dus op de top van de boom van het stroomdiagram. En, zelfs op een laptop, de vervanging van plug-in kaarten zal het bepalen van de oorzaak van problemen op hetzelfde moment als het vergemakkelijken van connectiviteit.