Stapsgewijze instructies voor het instellen van een internetverbinding voor Windows VistaMet behulp van een computer zonder een internetverbinding is ernstig beperken in het online tijdperk. Toegang tot het Internet opent een wereld van online informatie, entertainment en communicatie. Voor verbinding met het Internet, moet u zich eerst aanmelden bij een Internet serviceprovider. De Internet-provider stuurt de apparatuur aansluiten op de computer met het Internet nodig. Dit is meestal een high-speed breedband modem aangesloten op de computer of links naar het via Wi-Fi. Zodra u de ISP's instructies voor het instellen van de modem hebt opgevolgd, is het eenvoudig om verbinding met het Internet met Windows Vista.

Instructies

1

Zet de computer aan. Als u een vaste verbinding gebruikt, zorg ervoor dat de Ethernet-kabel stevig is aangesloten op de computer en de router.

2

Klik op "Start" op de werkbalk aan de onderkant van het bureaublad. Kies "Configuratiescherm,' gevolgd door 'netwerk en Internet.

3

Klik op "Netwerk en deelneming midden" en "Een verbinding of netwerk instellen."

4

Klik op "Verbinding met het Internet." Kies het type verbinding dat u hebt, dan voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord die uw ISP u, indien nodig. Voer een naam voor de verbinding en klik op "Connect".

5

Controleer de Internet-verbinding door de lancering van het webbrowser vanaf het bureaublad.

Tips & waarschuwingen

  • Als u de internetverbinding hebt ingesteld, gebruik de door de ISP verstrekte gegevens configureren van e-mail en andere online diensten.