Stappen voor het starten van een Computer Reparatie bedrijfAls de computers die meer betaalbaar en gebruiksvriendelijk, zijn meer mensen ze elke dag kopen. Echter, niet iedereen is uitgerust met de kennis of het geduld om te herstellen van hun eigen machines. Dus wordt een vraag voor computer reparatie bedrijven gemaakt. Met dergelijke schijnbaar hoge vraag naar computer reparateurs, het lijkt misschien een gemakkelijke taak om klanten meteen, maar het kan een stuk moeilijker dan het lijkt. Uw hoogste prioriteit zou het krijgen van uw naam uit in open en mensen te laten weten welke diensten u kan bieden.

Instructies

1

Gelden voor een zakelijke licentie en een Federal Tax ID-nummer. Business licenties kunnen worden aangevraagd bij uw stad of van de stad griffie. Het proces en de wetten verschillen van staat tot staat zodat uw dorp of stad griffie kunnen u meer informatie te geven over de vraag of u wilt toepassen voor andere licenties. De Internal Revenue Service heeft een online aanvraagprocedure voor Federal Tax ID-nummers, ook wel bekend als werkgever identificatienummers, die u in bronnen vindt.

2

Ontwerpen en afdrukken visitekaartjes. Uw visitekaartje moeten een professionele maar uniek blik hebben. Ontwerp een logo voor uw bedrijf en zorg ervoor dat de kaart bevat uw telefoonnummer, GSM-nummer, e-mailadres en postadres. Afdrukken van ten minste 1.000 kaarten en hen overal waar die u gaat uitdelen. Eigenaren van kleine ondernemingen en kantoren aan huis gehandicapten kunnen sommige van uw beste klanten.

3

Neem een kleine advertentie in een of meer lokale kranten. Kort en leveren van een overzicht van de diensten die u samen met uw contactgegevens aanbiedt. Klein beginnen en nemen een advertentie met uw stad of gemeente de krant, en wanneer u klaar om te werpen een ruimere netto, contact kranten bent in de Omringende steden of die regionale of statewide aanbieden.

4

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologie├źn, hardware, software en besturingssystemen. Abonneer u op de computer en technologie belang tijdschriften en leerboeken voor de verschillende besturingssystemen en computersoftware kopen en studie hen nauw aan de ontwikkeling van een brede, praktische kennis van verschillende computersystemen.

5

Een collectie van gereedschappen en computeronderdelen op te bouwen. U zult moeten schroevendraaiers, een soldeer pistool en een verscheidenheid aan computeronderdelen zoals schijven, processors, geheugen, koelventilators, kabels, modems en routers. Maak je geen zorgen over het kopen van te veel nieuwe onderdelen kan, maar het een goed idee om een voorraad voor klanten die niet zou willen wachten voor u om te delen van de vervanging van de bestelling. Routers kunnen handig zijn om te houden rond voor klanten die willen thuis of op kantoor netwerken opzetten maar weet niet hoe te doen zelf.