SSID-namen toevoegen aan de Nook

SSID-namen toevoegen aan de Nook


De Nook is een eReader apparaat ondersteund door Barnes and Noble. Zodra u een boek kopen, wordt het gedownload naar uw apparaat met behulp van de ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit. Als uw netwerk goed beveiligd is of voor weergegeven sommige reden niet in de lijst met draadloze connectiviteit, moet u de gegevens van uw SSID voor het apparaat te verbinden toevoegen. Wanneer ingevoerd en opgeslagen, is het apparaat vindt automatisch het nieuwe netwerk dat u geregistreerd.

Instructies

1

Ga naar het tabblad "Instellingen" op uw Nook.

2

"Wireless" Tik met uw vinger. Voordat u verdergaat, zorg ervoor dat uw draadloze verbinding maken in de "On" instelling. Als dat niet het geval is, de instelling van "Uit" te "On" met behulp van uw vinger glijden.

3

Schuif naar de onderkant van de lijst met draadloze netwerken. U zal worden gepresenteerd met de optie voor het onttrekken van alle draadloze netwerken die de Nook momenteel herkent. De allerlaatste optie is "Andere netwerk". Tik op uw vinger op de selectie.

4

Voer uw SSID gegevens met behulp van het toetsenbord dat wordt weergegeven aan de onderkant van het scherm. Dit omvat de naam, het wachtwoord en het type netwerk zoals WEP of WPA.

5

Tik op "Opslaan" met uw vinger. De Nook zal nu zoeken en verbinding met het nieuwe netwerk.

Tips & waarschuwingen

  • Barnes and Noble biedt gratis draadloze connectiviteit terwijl in hun winkels.