Sport Logo ideeën

Sport Logo ideeën


Er zijn een aantal toepassingen voor een sport-logo's, inclusief op team versnelling zoals truien, T-shirts en hoeden. U kunt ook een logo voor uw team in de promotiematerialen te gebruiken. Het creëren van een sport-logo voor uw woonplaats-team kan een leuke project dat kan worden gedaan zonder veel moeite of zonder rekening te veel van uw tijd. Met behulp van een grafisch programma zoals Photoshop kunt u de ideale logo ontwerp voor uw sportteam bereiken.

Gebruik een mascotte

Als uw team een mascotte zoals een leeuw heeft, kunnen het idee van het opnemen van een beeld van een leeuw in uw team logo ontwerp een geweldig idee. Met een afbeelding of symbool waarmee een leeuw, in dit geval kunt u uw team worden direct herkenbaar met oude en nieuwe fans. Maar zorg ervoor dat het is niet iets wat reeds in gebruik door een andere lokale team.

Illustraties of andere afbeeldingen

Er zijn een veelheid aan websites die publieke domein (gratis) illustraties bieden en foto's beschikbaar voor download en gebruik door het publiek. Altijd zeker weet wanneer het downloaden van afbeeldingen of illustraties die het is gratis te gebruiken, zoals er ook sites waar u verplicht bent om te kopen van de afbeelding zijn als je ermee buiten wat zij beperkingen. Het is meestal een goed idee te vinden van illustraties van een afbeelding (of iets dat overeenkomt met de naam van je team) en vervolgens het rekening met een grafisch programma van uw keuze, esthetische wijzigingen aanbrengen met behulp van de hulpprogramma's in het programma evenals filters om het ontwerp te maken die u in gedachten hebt.

De naam van het team op een afbeelding

U kunt een grafisch programma zoals Photoshop of de afbeeldingen freeware programma GIMP om tekst te maken door het selecteren van de knop "Tekst" na het aanmaken van een nieuw document in het programma. U kunt vervolgens uw tekst combineren met een afbeelding en, indien gewenst, verschillende effecten als u wilt maken van een professioneel ogende logo voor uw sportteam toepassen. Of u kan ervoor kiezen om alleen tekst te gebruiken als uw logo in welk geval, na het kiezen van een tekenstijl, u kunt verschillende wijzigingen aanbrengen in uw tekst door het selecteren van "FX" en kiezen uit de opties beschikbaar, zoals "Schuine kant en reliëf" of "Drop Shadow" of u kunt wijzigingen aanbrengen in uw logo ontwerp door filtereffecten toe te passen. Vergeet niet dat bij het maken van uw logo in Photoshop of GIMP is het raadzaam om uw sport logo ontwerp op een transparante achtergrond maken.