Spel van Websites die niet betrekking hebben op geven van uw e-mailadresOf spelen in licentie door grote videogame distributeurs of onafhankelijke games gegeven, bieden duizenden websites online spelletjes en activiteiten. Een van de uitdagingen voor het spelen van gratis spelletjes online is dat de website uw contactgegevens vereist voordat u toegang tot de site wordt toegekend. Dit is problematisch, zoals veel sites hebben geen privacybeleid in het spel waardoor de verkoop van uw contactgegevens aan derden. Hier vindt u een aantal gerenommeerde online gamingsites die vereisen niet het gebruik van uw e-mailadres, maar het toestaan van onbeperkte toegang tot de spelen.

Shockwave.com

Opgericht in 1998, is Shockwave een spel-hosting site met nieuwe games toegevoegd per week. Shockwave games gebaseerd op snel flashgeheugen technologie waarmee gebruikers snel toegang tot de spelen. Gebruikers kunnen de Shockwave-website, klik op een spel en bijna onmiddellijke toegang krijgen tot dat spel. Shockwave toegetreden MTV networks in 2006, dus er is commerciële reclame die vóór elk spel worden uitgevoerd, maar de gebruikersregistratie is niet nodig.

Games.com

Games.com is geschikt voor gebruikers van alle leeftijden. Als onderdeel van AOL Games, is de Games.com afhankelijk van de variëteit in plaats van technologie in de wedstrijden te bieden. Aanbevolen spellen en Editor's picks worden weergegeven op de introductiepagina van de website als aanbevelingen voor alle gebruikers. Wanneer u een spel dat u interesseert, krijgt u de optie van het aanmaken van een account, zodat u van de site van de gaming tools profiteren kunt of spelen als een gast, als u nog geen account of bent u jonger dan 13.

Disney.nl

Disney is een van de grootste aanbieders van entertainment voor kinderen. Vanwege privacywetgeving vragen niet vele websites die tegemoet te aan het publiek onder de leeftijd van 13 komen om contactgegevens. Disney.nl is een voorbeeld van een website waarmee gebruikers direct toegang tot spelletjes zonder eerst een account te maken. Disney biedt een scala aan games van nieuwe, populaire en klassieke films. Het vaardigheidsniveau vereist om te spelen van de online Disney is beginner vanwege het soort gebruikers die de website meestal trekt.