Specs op het moederbord Soyo Dragon

Specs op het moederbord Soyo Dragon


Soyo was één van de belangrijkste makers van high-end moederborden in de late jaren 1990 en vroege 2000s. Haar krachtige serie van planken, de draken, werden erkend als sommige van de beste moederborden in de industrie.

Soyo 6VCA VIA Apollo 133A

De 6VCA was uitgerust met 1 AGP-sleuf, 4 PCI-sleuven en 1 PCI/ISA-sleuf. Hoewel audio modems voor uitbreidingskaart (AMR) waren niet beschikbaar nog, ondoorlaatbaar Soyo toekomst-het bord met een AMR-sleuf.

Soyo 7VMA PM133

Met vergelijkbare hardware specs als de 6VCA, de 7VMA Socket 370 processors aanvaard en opgenomen van een functie genaamd "stem arts." Dit op de hoogte de gebruiker van onjuiste installatie en hardware ernstige systeemfouten met behulp van de PC-luidspreker.

Soyo K7VTA B KT133

De K7VTA-B was een Socket A board dat de IDE-station een upgrade van ATA66 naar ATA100 en achterwaarts compatibel was. Flexibele instellingen voor de front side bus, processorkern, en een aanpassing van de multiplier had.

Soyo P4S Dragon Ultra Plus

De P4S bracht DDR vermogen aan het platform van Intel Pentium 4. De snelheid van een snelle bus van 400MHz, ondersteuning voor maximaal 3GB van RAM, 6 PCI-sleuven, een onboard RAID- en RJ-45 Ethernet-aansluiting maakte dit één van de meest indrukwekkende kamers van het jaar 2000.