Specificaties voor een eMachines T3410

eMachines staan bekend als de begroting computersystemen voor basic computer nodig, zoals surfen op het Internet en met behulp van tekstverwerker software. Het T3410-model is een dergelijke computer; het komt met een begroting Amerikaanse Micro Devices Sempron processor en Windows XP Home Edition.

Processor

De T3410 wordt aangedreven door een AMD Sempron 3400 +-Processor. AMD Sempron lijn bestaat uit begroting processors, vergelijkbaar met Intels Celerons. De werkelijke kloksnelheid van deze processor is 2 gigahertz, hoewel het wordt beoordeeld voor maximaal 3,4 GHz. Het draait op een bussnelheid van 800 megahertz, en de grootte van de Level 2-cache is 256 KB. Van het moederbord aansluiting voor deze processor is een 754 pin grid array.

Geheugen

Er zijn twee willekeurige toegang geheugensockets op het moederbord van de T3410. Dit model komt voorraad met een 512 MB PC3200 RAM-module geïnstalleerd, één socket opengelaten voor een gemakkelijke upgrade. Het RAM-geheugen draait op 400 MHz. De maximale hoeveelheid RAM u in de T3410 installeren kunt is 2 GB.

Stations

eMachine van T3410 wordt geleverd met een 160 GB harde schijf geïnstalleerd. De harde schijf wordt uitgevoerd op een snel 7200 rotaties per minuut en heeft een 2 MB cache. Dit model de optische drive is een 48 x snelheid combinatie CD-rewriter en digitale videoschijf lezer voor het maken van cd's en DVD's bekijken.

Graphics

Deze computer maakt gebruik van een onboard 128 MB NVIDIA GeForce 6100 grafiekverwerking-unit voor grafische verwerking. Hoewel de onboard graphics niet krachtig genoeg voor gaming zijn, is er een beschikbare PCI Express-sleuf op het moederbord waar u een videokaart kunt toevoegen.

Besturingssysteem

Windows XP Home Edition is het standaard besturingssysteem voor de T3410. Omdat Home Edition netwerkfuncties ontbreekt, moet u de XP Professional installeren op deze computer als u reeds een kopie bezit. Mits de RAM is opgewaardeerd tot ten minste 1 GB (2 GB wordt voorgesteld), deze computer wordt Windows 7 uitgevoerd.