Specificaties voor een ASUS-moederbord P5AHet moederbord van ASUS P5A biedt een grote hoeveelheid versitility voor een persoon bouwen hun eigen computer. Het is compatibel met een breed scala van processors. Terwijl het geheugen en grafische opties beperkt zijn, kan connectiviteit worden bevorderd ter ondersteuning van USB-technologie.

Processor

Volgens de P5A van ASUS moederbord handleiding zijn er een aantal processors compatibel met het moederbord, inclusief de AMD K6-processors, IBM/Cyrix 6x86MX, IDT WinChip 2 en de Intel Pentium 90.

Geheugen

De level 2-cachegeheugen van het moederbord ondersteunt 512KB van SRAM en 1MB van RAM van de Tag. Het heeft drie aansluitingen van de RAM die compatibele PC100 SDRAM (synchonous dynamische RAM-geheugen). Het moederbord kan ondersteunen tot 768MB RAM.

Graphics

Het moederbord is ouderwets met een AGP-sleuf voor afbeeldingen of videokaarten. Het beschikt niet over een PCI- of PCIe-sleuven voor afbeeldingen of videokaarten.

Connectiviteit

IDE verbinding ter ondersteuning van cd-rom-stations en diskettestations heeft met het moederbord. Het heeft twee UART compatibele seriƫle poorten en ondersteunt optionele kabels en haakjes ter ondersteuning van USB en P/S2 ingangen.