Specificaties van de MSI U100 5300

Haar U100 "Wind" zakboekje computer MSI Corp., een globale CPU-maker, eerst uitgebracht in mei 2008 tot een internationale markt. Het is mid-spanwijdte (260-door-180-door-31,5 mm) en lichtgewicht (940 g), maar bevat veel van de toeters en bellen verwacht door de consument van 2010, dingen zoals een display-top webcam en touchpad technologie.

Skelet

De MSI Wind U100 wordt aangedreven door een Intel "Diamondville" processor en is geschikt voor snelheden tot 533 MHz. Het bevat ook twee Intel core chips met een gecombineerde maximum geheugen van 2 GB.

Accessoires

Een drie-cel 19-volt batterij (met een zes-cell optie beschikbaar) de bevoegdheden van de Wind laptop modellen, en drie USB-poorten zorgen voor een groot aantal verschillende configuraties. De 10-door-8,9-breedbeeld kan ondersteunen de meeste grafische toepassingen en relatief scherpe gaming. Het komt ook met een schijf van toepassingen met de gebruiksaanwijzing, evenals een schijf recovery functie voor de cd drivers and utilities.

Sommige speelgoed

Van de U100 webcam vermag nemen van foto's of video voor de lol of vergaderingen. Naast de deur is een LED-licht om te informeren u wanneer de video is in- of uitschakelen (een functie die kan worden uitgeschakeld). En aangezien de U100 draadloos wordt ondersteund, neem je overal videochat met Wi-Fi.