Soorten microfoons van de Computer

Soorten microfoons van de Computer


Sommige computergebruikers gemakkelijker kunnen deelnemen aan de voice-chats of video's dan typt u een opmerking voor degenen met wie ze communiceren, terwijl anderen hun computers gebruiken voor het uitvoeren van oproepen in plaats van traditionele telefoondienst. Deze gebruikers, samen met professionals die telecommute, vindt een computer microfoon nuttig of zelfs noodzakelijk voor hun activiteiten. Een van de verschillende soorten microfoons van de computer kan aan hun behoeften voldoen.

Headsets

Computer headsets zijn koptelefoon waardoor de gebruiker kan horen audio-uitgang van de computer, evenals een microfoon die de gebruiker kunt maken van de audio-ingang. Typische analoge headsets bevatten twee 3.5 mm stekkers, hetzelfde soort plug dat regelmatige hoofdtelefoons gebruik, die de gebruiker invoegt in audio input en output poorten op zijn computer. Omdat de stekkers gescheiden zijn, is de gebruiker kundig voor toepassing van de microfoon zonder de hoofdtelefoon en vice versa. Consumenten kunnen ook kopen USB headsets die verbinding maken via USB-poort van de computer en de audiogegevens digitaal doorgeven.

Stand Alone

Stand alleen microfoons stilhoudt boven een base die op uw bureau zit. Deze microfoons vaak hebben een lang en smal uiterlijk. Deze stijl van microfoon neiging om meer witte ruis dan headset microfoons produceren en de lichte ontwerpen gemakkelijk evenwicht kunnen verliezen als iemand of iets het apparaat hobbels. Sommige microfoons stand-alone bevatten een mechanisme voor het monteren van de microfoon op de computer, dus het zit niet op het Bureau en sommige hebben een hoogte verstelbaar. In het algemeen, stand-alone microfoons sluit aan op de computer met de 3,5 mm-stekker.

Webcam microfoons

Veel bedrijven die webcams voor computers maken fabriceren ook modellen die microfoon vermogen opnemen. Consumenten kunnen deze stijl van accessoire in plaats van de aankoop van beide producten afzonderlijk kopen. Deze combinatie apparaten kamer in van de gebruiker werkruimte opslaan en zijn vooral handig voor video chats en oproepen. Velen van hen koppelen aan de bovenkant of zijkant van de monitor van de computer met een clip zodat de Webcam wordt geconfronteerd met de gebruiker, het vastleggen van audio en video. Dit zijn ook digitale apparaten die afhankelijk zijn van de USB-poort te verbinden met de computer van de gebruiker.

Geïntegreerde microfoons

Sommige computers en laptops, met inbegrip van alle Macs, hebben ingebouwde microfoons die geen extra aankoop of installatie vereisen. Gebruikers kunnen hun computer handleiding om te bepalen als het omvat een ingebouwde microfoon. Computers die over een geïntegreerde microfoon beschikken wellicht een of meer kleine gaatjes, gelegen in de buurt van de bovenkant of onderkant van de monitor en, eventueel, de afbeelding van een microfoon om te wijzen op de aanwezigheid van het apparaat. Gebruikers die verlangen van hogere kwaliteit audio-ingang kunnen nog wenst te kopen van een externe microfoon voor gebruik met hun computers.