Software voor vliegtuigontwerpen

Software voor vliegtuigontwerpen


Software voor vliegtuigontwerpen is software die is ontwikkeld om te helpen bij het ontwerp van vliegtuigen. Deze programma's bevatten vaak een aantal krachtige hulpmiddelen die helpen de gebruiker verschillende kenmerken van realistische vliegtuigen die rekening houden met de aspecten van aërodynamica zoals lift ontwikkelen.

Geschiedenis

De uitgebreide familie van software voor vliegtuig ontwerp groeide uit computer bijgestaan ontwerp (CAD) software die oorspronkelijk werd ontwikkeld in de jaren 1960. In de jaren 1970 begonnen vliegtuigbouwers met de ontwikkeling van hun eigen CAD-programma's die de beginselen van aërodynamica opgenomen en geïntegreerd het engineeringproces analyse.

Typen

Er zijn een aantal soorten van software voor vliegtuig ontwerp. Sommige worden gebruikt voornamelijk voor het ontwerpen van vliegtuigen voor gebruik in vluchtsimulatoren, terwijl anderen worden gebruikt voor hobbyisten en huisbouw van lichte vliegtuigen. De meest krachtige zijn afgestemd voor professionele ingenieurs en commercieel gebruik.

Overwegingen

Iedereen die overweegt de aanschaf van software voor vliegtuigontwerpen overwegen hun doel. Als er voor de eenvoudige lol die betrokken zijn bij het ontwerpproces, een professioneel programma mogelijk niet nodig. Iemand die willen kunnen eigenlijk bouwen de vlak die zij zijn ontwerpen wil iets krachtiger, echter.