Software voor Rimage

Software voor Rimage


Rimage biedt een verscheidenheid aan software-oplossingen voor de branders en printers die het verkoopt. Rimage software omvat brandersoftware voor cd's, DVD's en Blu-ray-schijven en beeld het uitgeven software voor het maken en manipuleren van grafische afgedrukt op het oppervlak van optische schijven.

CD Designer

De Rimage CD Designer wordt gebruikt voor het ontwerpen en bewerken van afbeeldingen voor gebruik op het afdrukbare oppervlak van cd's, DVD's en Blu-ray-schijven. Deze software ondersteunt meerdere Rimage schijf printers, met inbegrip van combinatie schijf branden en afdrukken van modellen.

Snelle schijf

Dit SOFTWAREPRODUCT Rimage wordt gebruikt om te maken en controleren van de schijf het branden projecten op Rimage bureaublad schijf branden apparaten. Het biedt gebruikers met een drag-and-drop interface en brandende steun voor cd's, DVD's en Blu-ray discs. Dit programma is compatibel met Macintoshsystemen onder de naam DiscFlow.

Productie-Server

Rimage de productieserver software is een optionele softwarepakket waarmee gebruikers kunnen tegelijkertijd direct en cd opname bewerkingen op meerdere Rimage schijf brandende apparaten controleren.

Web System Manager

Dit product Rimage biedt gebruikers de mogelijkheid tot netwerksystemen Rimage in combinatie met de andere Rimage softwareproducten.