Software voor partitie Imaging & klonen

Software voor partitie Imaging & klonen


Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het klonen van de vaste schijf. Plukken van een softwarepakket dat past bij die uw behoeften van welke eigenschappen afhangen zal u nodig hebt voor uw toepassing. De van die vandaag beschikbaar zijn voor vaste schijf denkbaar kwaliteitssoftware heeft geen tekort aan handige functies om te helpen u gemakkelijk en soepel complexe taken.

Norton Ghost

Geest is de elder staatsman van de beeldvorming en klonen wereld. Het is rond jarenlang geweest en de eigenschapreeks is gegroeid door de jaren te nemen meer geavanceerde opties. Deze sporenspuit evenement gebaseerde back-up, offsite back-up op FTP, incrementele back-ups, geavanceerde compressie en encryptie, Systeemherstel en Symantec ThreatCon integratie. Norton Ghost is ideaal voor computers zonder antivirussoftware, zoals u zult kunnen herstellen van uw systeem in het geval dat uw computer wordt ingebroken door virusinfectie. Ghost is geschikt voor thuisgebruik of door systeembeheerders.

Acronis True Image

Acronis True Image is gebleken in de afgelopen jaren als een leider in de beeldvorming en klonen softwarecategorie. Deze toepassing combineert kracht, functies en gemak-of-gebruik. True Image biedt een snelle, gebruikersvriendelijke interface, automatische back-up plannen, incrementele back-up, beeld het bekijken en toegang, eenvoudige implementatie, één-klik op functies en wizards u door complexe taken lopen. Van het programma klantenondersteuning is top-notch, waardoor dat u snel hulp wanneer u het nodig hebt.

Paragon Drive Backup

Paragon Drive Backup ook scoort goed voor disk imaging en klonen. Het bevat alle hulpmiddelen die u nodig te maken van een exacte kopie van een harde schijf of partitie met gemak. Functies omvatten eenvoudige wizards dat hulp u bereiken complexe taken, een overvloed aan back-uplocaties, regelmatige back-up plannen, formatteren en partitioneren tools, een gebruiksvriendelijke interface en vaste klant ondersteuningsopties.

O & O DiskImage

O & O DiskImage krijgt hoge cijfers wanneer het gaat om het bewaken van uw belangrijke gegevens. Het programma biedt functies voor zowat elke taak gebruikers hoeft uit te voeren met betrekking tot imaging een harde schijf of partitie. Zijn functies omvatten één muisklik beeldvorming, een easy-to-use interface, incrementele imaging, restauratie, schijf klonen, afbeeldingsbestand montage, schijfkopie branden naar schijf, afbeelding wachtwoordbeveiliging en codering, back-up plannen en uitstekende help en ondersteuning.