Software voor navigatie

Nu navigatie hardware is gemeenschappelijker is het gemakkelijk te vinden navigatie of GPS (globaal plaatsend systeem) software te gebruiken op een computer thuis of laptop die hetzelfde werk voor een lagere prijs en eenvoudiger instellen doet.

Microsoft AutoRoute

AutoRoute is een volledig-featured navigatie softwaresuite voor Windows PC van Microsoft, de makers van de populaire Windows-besturingssysteem. Het beschikt over een routeplanner voor overal in de wereld en zelfs voorzien van een 60-daagse evaluatieversie waarmee voor een heleboel experimenten.

Odyssee Mobile

Odyssee Mobile is de navigatie-software voor Pocket PC's en tabletten gemaakt. Het beschikt over kaarten voor de VS en Canada en is geweldig voor autotochten en zelfs persoonlijke city-brede rijden. Er zijn vele punten van belang, opgenomen in de software die voor gemakkelijk bestemming maken zorgt.

iGuidance

iGuidance is een multi-platform navigatie software voor Windows PC en Pocket PC. Het beschikt over de controle van de stem voor computers met een ingebouwde microfoon, dat maakt het ideaal om te gebruiken in een auto. Het bevat veel vooraf geïnstalleerde bestemmingen om te maken weg reis planning simpel en leuk.

Destinator

Destinator is een ander multi-platform navigatiesoftware gemaakt voor Android, Windows Mobile en iPhone met vele geweldige functies zoals bestemming voorinstellingen, online zoeken en gebaar erkenning, die is geweldig voor op de instelling van de vlieg bestemming.

CoPilot Live

CoPilot Live is onderdeel van een langlopende reeks van navigatiesoftware voor smartphones zoals Android en Windows Mobile, evenals iPad en iPhone met draai-door-draai richtingen en 3D-weergaven navigatie gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen.