Software voor Iomega Zip100

U kunt software vinden voor de Iomega ZIP 100 die de functionaliteit van het opslagapparaat uitbreidt. Het ontwerp van deze softwarenut is te verbeteren het gemak-of-gebruik van het station, en haar nut en de waaier van toepassingen. Met behulp van het zip-station voor het uitvoeren van incrementele back-ups is makkelijker met het gebruik van het hulpprogramma Back-up software.

IomegaWare-Software

IomegaWare is de eerste software voor zip-schijven die ook opgenomen de vereiste apparaatstuurprogramma's. Deze software omvat software voor opmaak, kopiƫren en schrijven-beschermen uw zip-schijven. Het omvat ook het hulpmiddel van de manager van een stationsletter alleen voor gebruik met Windows 95/98, zoals XP/Vista geen zulk een hulpmiddel vereist.

Iomega QuikSync

Iomega QuikSync is een back-upfunctionaliteit waarmee is handig voor incrementele bestand back-ups. Het werkt door het automatisch synchroniseren een map of bestand met uw zip-station te allen tijde. Dit betekent dat de QuikSync zorgt ervoor dat wanneer u de bestanden of mappen op uw harde schijf wijzigt, ze automatisch met uw zip-drive om ervoor te zorgen heb je altijd de laatste kopie back synchroniseren-up gemaakt. Dit is een goed hulpmiddel om te gebruiken als u wonen of werken in een gebied met frequente stroomuitval, en u wilt niet te verliezen uw werk.

Iomega Automatic Backup

Iomega automatische back-up is een hulpprogramma dat automatisch back-up van uw belangrijke bestanden. U kunt bladeren voor uw belangrijke dossiers, markeren deze bestanden voor back-up en een back-upschema en de locatie instellen. De locatie kan worden uw ZIP 100-station, een Iomega externe harde schijf of een Iomega NAS-server. Het gegevens herstelproces is drag-and-drop, het proces gebruiksvriendelijk te maken.

Iomega verplaatsen Kit

Het ontwerp van Iomega verplaatsen Kit software is voor gegevensmigratie. Als u een Iomega schijf en voldoende schijven voor u gegevens hebt, kunt u de Iomega verplaatsen Kit-software gebruiken. Dit hulpprogramma is handig bij het kopen van een nieuwe computer en u wilt uw gegevens uit de oude PC overgaan. De bewegende Kit software stroomlijnt het proces van migratie en maakt het gebruiksvriendelijk.