Software voor het mengen van de Video

Software voor het mengen van de Video


Het lijkt misschien dat veel nummers meer worden onthouden vanwege de video dan de muziek. De beste DJ's maken de muziek spelen ze des te meer fascinerend door middel van computergraphics en visuals. Gespecialiseerde video mixing programma's maken dit mogelijk.

Functie

Wanneer muziektracks afspelen, toont video mixsoftware computer gegenereerde beelden die in de tijd met de muziek bewegen. De VJ en visuele jockey, kunt verschillende clips en afbeeldingen bewerken en verschillende overgangen gebruiken om het maken van een video, dan laden op een DVD en hebben gespeeld op monitoren in bars en clubs.

Compatibiliteit

Er zijn vele verschillende video mixen van toepassingen. De meeste zijn compatibel met video formaten zoals DVD, DivX, Mpeg, avi, wmv en mov.

Functies

Meeste mengen Videotoepassingen is voorzien van een enorme bibliotheek van afbeeldingen, animaties en visuele effecten die kunnen worden gewijzigd in de grootte, vorm en kleur. U kunt de clips instellen continu of zelfs gelijktijdig uit te voeren. Deze programma's ook geleverd met een grote verzameling van verschillende overgangen, zodat elk effect naadloos in de volgende kan leiden.

Producten

Sinds dance en techno populaire muziekgenres zijn, is er snelle ontwikkeling in DJ software. Veel bedrijven zijn vertakking in de video markt mengen. Virtual DJ, een van de leiders van de markt, is erg populair bij beginnende DJ's en VJ's. De bedrijfswebsite beweert dat Virtual DJ is "de enige oplossing vandaag waarmee gebruikers om soepel mix en scratch muziek video's." Andere merken ingenieur gewoon patches of add-ons downloaden, zoals Serato Scratch Live, met plug-in Video-SL om video mixen.