Software voor een krant lay-out

Software voor een krant lay-out


Het ontwerpen van de lay-out voor een krant gebruikt te betrekken van nauwkeurige metingen, linialen, gradenbogen, potloden, gummen en een erg artistiek team. Vandaag, het ontwerpen van een krant is veel minder hands-on en in een eenvoudiger en meer efficiƫnte manier kan gebeuren met behulp van computersoftware.

Computer nodig

Krant ontwerp is het belangrijk dat u de benodigde software wordt uitgevoerd op een computer die compatibel is met de versie van de software in gebruik. In het algemeen, zou het uitvoeren van dit soort complexe programma vereisen een computer met voldoende RAM en een vrij fatsoenlijk processor. Het is niet zozeer een kwestie van Mac of PC. Dit soort software gewoon lopende vereist een goed begrip van de mogelijkheden van uw computer-systeem voordat de uitgaven van het geld en tijd te installeren.

InDesign

Er zijn een paar verschillende opties beschikbaar wanneer het winkelen voor software voor het ontwerpen van de krant. Een populaire keuze heet InDesign. InDesign is een Adobe-softwareproduct. Deze software kan worden gebruikt voor de productie van publiceerbare materiaal voor print, online en zelfs mobiele apparaten. Het ontwerp maakt het gemakkelijk te last minute wijzigingen, de uitvoering van audio en video, en andere bijzondere kenmerken. Dit type software is niet goedkoop. Als de aankoop van de Adobe Store, Creative Suite 5 Design Premium-software kosten $1,899 in de Verenigde Staten. Als u al InDesign eigen en zijn gewoon op zoek om te upgraden, is de kosten $599.

Quark

Quark is een ander zeer gewaardeerde programma gebruikt voor het ontwerpen van kranten. De huidige versie, QuarkXPress 8, is vergelijkbaar met InDesign en zorgt voor een snel werkende tempo, met een interface gemakkelijk te navigeren en ook de mogelijkheid om opnemen van multimedia. QuarkXPress8 kost $799, of een upgrade is $299.