Sneltoetsen toewijzen aan een tekstvak in Visual Basic

VBA is een programmeertaal die u kunt gebruiken bij het maken van interactieve formulieren voor desktop applicaties. Het formulier om gemakkelijker te maken voor gebruikers, kunt u een sneltoets toewijzen aan een tekstvak, zodat gebruikers kunnen gewoon op die toets drukken om het tekstvak te activeren. Een sneltoets heet een 'toegangstoets' in programmeren. U instellen een toegangstoets aan een tekstvak met behulp van het en-teken.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Klik op "Microsoft .NET Framework" en klik vervolgens op "Visual Studio" om te openen het platform voor uw project.

2

Dubbelklik op de naam van uw Visual Basic-project om de codebestanden te openen. Kies de vorm die u wilt bewerken en selecteer "Ontwerpweergave." Deze weergave wordt uw formulier geopend in een ontwerper die u toelaat om Bewerk de labelnaam van het tekstvak, dat is waar u uw hete sleutel kunt instellen.

3

Typ de naam voor uw tekstvak in het gedeelte 'Label' in het venster "Eigenschappen" rechts van uw venster van de Visual Studio. Dit kan een unieke naam die u wilt geven aan uw tekstvak.

4

Typ een teken voor de letter die u wilt gebruiken als sneltoets voor de. Bijvoorbeeld, als u een tekstvak met de naam "MyTextBox", en u wilt de "B" toets gebruiken als sneltoets voor de, typ de volgende tekst in de sectie van de eigenschap label:

MyText & vak

5

Klik op de knop "Opslaan" en klik vervolgens op "Uitvoeren". Het testen van de code door te drukken op uw hete sleutel selectie. Merk op dat de cursor springt automatisch naar het tekstvak om het te activeren.