Snagit gebruiken met Firefox

Snagit gebruiken met Firefox


Vastleggen van schermafbeeldingen, bewerken en e-mail websites zonder ooit het verlaten van uw Firefox-browser. De Mozilla Firefox-extensie voor Snagit, ontwikkeld en verkocht door TechSmith, kunt u dat te doen. Dit is met name handig bij het onderzoeken van de items die u wilt vergelijken, of het verzamelen van de feiten voor de toewijzing van een artikel of klasse. Het kan ook de resulterende schermafbeelding via e-mail, zodat u kunt direct uw bevindingen te delen met collega's of vrienden versturen. SnagIt kunt kopiëren van tekst of afbeeldingen gelijk, verhogen van de functionaliteit van uw Firefox-webbrowser en het efficiënt maken gebruik van uw tijd.

Instructies

1

Download Snagit, evenals de Firefox-extensie, naar uw computer. Sluit u de Firefox-browser en dubbelklik op de download Snagit te installeren, na alle instructies op het scherm en opnieuw op te starten als dit nodig is.

2

Open uw Firefox-browser en ga naar de werkbalk van Snagit.

3

Navigeren het Internet totdat u hebt gevonden een afbeelding of tekst die u wenst te schermvastlegging met Snagit.

4

Klik op de "Capture"-knop op de werkbalk van Firefox Snagit. Selecteer de "Input," die kan worden een "venster", "Scrollen venster" "Full Screen" of "Regio." De regio-optie kunt u de pop-regio-id kunt overzicht-Selecteer enkel het gedeelte van het scherm dat u vangen wilt, terwijl de anderen volledige Vensters vangen.

5

Selecteer de "Output" bestemming uw voorkeur en de opname. Kies "Preview in Editor" om uw afbeelding voordat u opslaat naar een bestand te bewerken. "Vragen naar een bestandsnaam verwijst" kunt u opgeven van een nieuwe naam met elke capture, terwijl "Automatische bestandsnaam" alle bestanden dezelfde naam met volgnummers geeft te onderscheiden van elke afbeelding. U kunt ervoor kiezen om de "Verzenden E-mail" of kopiëren van de zeef inneming naar de "Klembord" voor gebruik in een ander softwareprogramma.