Sites voor gratis foto's bewerkenFotobewerking kan worden gebruikt om beelden te verbeteren, een illusie te maken, een verhaal vertellen of een afbeelding corrigeren door een smet of een vlek te verwijderen. Toevoegen en delen van foto's op sociale mediasites en fora is een onderdeel geworden van het Web 2.0-protocol. Uploaden en downloaden van foto's, en kunnen online worden gedaan met een paar klikken en bewerken van foto's kan online worden gedaan zo goed, als u de foto-sharing proces wilt versnellen.

Picnik

Picnik is een foto het uitgeven hulpmiddel waarmee u afbeeldingen van Facebook, Picasa, Photobucket en Fickr importeren kunt. U kunt bijsnijden, formaat wijzigen en draaien van foto's in real-time op verschillende besturingssystemen zoals Windows en Linux. Dit programma heeft een plug-in voor Firefox, Internet Explorer en Chrome, waarmee foto's om rechtstreeks in Picnik te laden. De API Picnik geeft gebruikers de mogelijkheid om hun websites door het ontwikkelen van toepassingen voor deze het uitgeven hulpmiddel, terwijl je gewoon drop en sleep uw foto's met de Picnik Yahoo! widget aanpassen.

BeFunky

BeFunky vereenvoudigt het bewerken van foto's door gebruikers te wijzigen en configureren van foto's met slechts een paar klikken. Ingebouwde speciale effecten hulpmiddelen kunnen wijzigen kleur foto houtskool tekeningen en een tekenfilm effect toevoegen aan een gewone kleurenfoto's. Met meer dan 100 foto bewerken effecten beschikbaar zijn, kunt u de helderheid, toevoegen van frames en tekst bubbels en uitvoer rechtstreeks naar de indeling van een hoge resolutie. Afbeeldingsbestanden kunnen worden geĆ¼pload gelijktijdig en gedeeld via Bebo en Photobucket.

Phixr

Phixr is een online foto-editor waarmee gebruikers foto's uploaden naar Fotolog, Buzznet, Twitter, LiveJournal en de Imageshack. U kunt verkleinen of bijsnijden van foto's groter dan 1,6 megapixels terwijl foto's worden opgeslagen als gecodeerde gegevens met wachtwoorden. Aangezien Phixr het hoofddoel fotobewerking is, worden beelden alleen opgeslagen voor 12 uur. Functies omvatten de mogelijkheid om toe te voegen tekst met transparantie en schaduwen, sjablonen voor wenskaarten, twee-gekleurde vignetten en de mogelijkheid om maximaal zes afbeeldingen tegelijk te bewerken.