Sims het dateren van uiteinden

Dating in The Sims is een essentieel onderdeel van het sociale leven van een SIM-kaart. Het komt niet gemakkelijk en het kost wat werk van je Sim te onderhouden romantische relaties en houden hen vooruit vordert. Er zijn veel dingen die je binnen het spel het beste doen kunt van dating voor uw SIM-kaart te maken.

Regelmatige communicatie

Wanneer uw SIM-kaart in een dating relatie met een andere Sim, zal hij moeten houden regelmatige communicatie met zijn liefje. Direct je Sim te stoppen door haar huis na het werk of haar centrum te ontmoeten voor het diner. Als uw SIM-kaart een drukke agenda heeft, vinden een paar minuten om uw Sim-gesprek zijn liefje op de telefoon voor een praatje. Elk beetje van dagelijks contact helpt om te houden van de langdurige relatie score vooruit.

Goede Timing

Tijdens de communicatie met een andere Sim, zal je Sim observeren hoe de andere SIM-kaart is het waarnemen van het gesprek. Dit zal aan u worden aangegeven door een gesprek doos in de linker bovenhoek van uw scherm. Wanneer uw SIM-kaart in een dating relatie, zorg ervoor dat haar liefde belang is het positief denken over uw SIM-kaart voor het kiezen van romantische interacties. Als het vak gesprek zegt dat de andere Sim denkt dat je Sim is saai, bijvoorbeeld, zal u moeten direct je Sim vriendelijk te zijn voordat je probeert romantische interacties.

Levenslange beloningen

Wanneer uw SIM-kaart heeft genoeg leven geluk punten vergaard, kunt u levenslange beloningen voor hem kopen. Veel van deze kunnen gunstig zijn dating leven zijn. Bijvoorbeeld voor 15.000 punten, kan uw SIM-kaart kopen de beloning "Aantrekkelijk". Dit maakt hem aantrekkelijk voor andere Sims en zijn dating relaties zullen sneller vorderen. De "Long Distance Friend" beloning, welke kosten 20.000 punten, zal je Sim de mogelijkheid om te blijven in een relatie met een andere Sim zonder gesprek met of het zien van de andere SIM-kaart voor een lange periode van tijd.

Vermijden van jaloezie

Het enige dat kan vernietigen een Sim dating relatie sneller dan om het even wat is jaloezie. Als je Sim liefderente haar flirten met een andere Sim vangsten, de relatie score snel zal dalen en de liefderente kan breken met je Sim meteen. Jaloezie voorkomen door ervoor te zorgen dat uw SIM-kaart is niet binnen het zicht van haar liefde belang als u wilt dat haar te flirten met een andere Sim. Ook, zorg ervoor om te houden van uw SIM-kaart uit het zicht van om het even welk van uw Sim's liefderente van familieleden-- of zelfs huisgenoten--als deze mensen zal vertellen je Sim liefderente wat ze zag, en de dating relatie zal lijden of beëindigen.