SD Card kwesties

SD Card kwesties


SD-kaarten zijn nuttig voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens in een kleine fysieke ruimte of voor het nemen van digitale foto's. Echter, deze kaarten hebben hun fouten en kunnen leiden tot frustratie als je niet bewust zijn van veelvoorkomende problemen en het oplossen van hen.

Vaart uitvaardiging

Veel mensen zijn zich niet bewust zijn er verschillende soorten SD-kaarten met verschillende snelheden. Als u ooit van een SD-kaart gekocht hebt te gebruiken in een media-apparaat zoals een videocamera of een digitale SLR en de kaart defect hebben gevonden, komt dit waarschijnlijk omdat de kaart zelf van de verkeerde trim is. Er zijn verschillende snelheid klassen van SD-kaart: 1,2,4,6 en 10. Digitale videocamera's hebben de neiging om alleen klasse 6 en 10 kaarten te nemen. Veel digitale SLR camera's nemen verschillende soorten kaarten maar langzamer te werken met de lagere klassen. Als u problemen met uw media apparaat en SD-kaart had, Raadpleeg de handleiding en zorg ervoor dat u ten minste beschikken over de vereiste Snelheidsklasse om het apparaat te bedienen.

SD Card Reader kwesties

Als je een SD-kaartlezer en de computer blokkeert wanneer u het gebruikt om te lezen een grote SD-kaart (8 tot en met 64 gigabyte), uw lezer kan niet toereikend zijn om de grote hoeveelheid gegevens komen in. Als u ooit probeert te laden van gegevens op uw computer van één van deze kaarten met hoge capaciteit, en vinden dat uw computer aanzienlijk vertraagt, verwijdert u de kaart. Als dit gebeurt, wellicht u niet te kopen een nieuwe kaartlezer. In plaats daarvan, gebruik het apparaat dat u hebt genoteerd in de eerste plaats de gegevens op. De meeste apparaten die SD kaarten kunnen verbinding maken met computers en, als u ervoor de juiste SD kiest, op zal zitten kundig voor de gegevensoverdracht zonder fouten.

Card opmaak kwesties

SD-kaarten zijn overdraagbaar tussen veel apparaten, maar veel van deze apparaten laten u wissen alleen SDs die ze opgenomen. Bijvoorbeeld, als u wilt formatteren van een SD-kaart die u hebt gebruikt om video te registreren op een HD-camcorder, maar hebben ook afbeeldingen opgeslagen op het van een D-SLR camera, zul je die kaart op beide apparaten te verwijderen alle gegevens opmaken.

Kwetsbaarheid

SD-kaarten, vooral goedkope ones, de neiging om zijn kwetsbaar. Hoewel meer ruige versies van de kaart zijn waardoor het op de markt, veel mensen gebruiken degene die zijn gebouwd met goedkoop plastic. Wees voorzichtig nemen deze kaarten uit hun fabrikanten plastic behuizing. Aangezien veel SD gevallen mogelijk de kaarten om te "vastklikken", kunt nemend hen ook gedwongen de kunststof lambrisering van de kaart apart uitlijnen. Ook, houd de kaarten uit de buurt van magneten en water om gegevensverlies te voorkomen.